HBO YENİ SEZON TANITIMINDA GAME OF THRONES SÜRPRİZİ

HBO YENİ SEZON TANITIMINDA GAME OF THRONES SÜRPRİZİ


Big Little Lies, Watchmen ve Deadwood da burada


HBO’nun yeni sezon dizilerini ve eski dizilerinin yeni sezonlarından tadımlık görüntülerine yer verdiği tanıtım videosunda Game of Thrones’un final sezonundan kısa bir sahne izleme şansı yakaladık.

önömn

Aralarında Big Little Lies, Watchmen ve Deadwood gibi önemli yapımların bulunduğu programlar arasında şüphesiz en merak edilen dizi olan Game of Thrones’u sadece bir kaç saniye gördüğümüz videoda, Westeros kışın gelişini ve Arya’yı ilk defa Daenerys Targaryen’in ejderhalarıyla karşılaşmasına tanık oluyoruz.

Bunun yanı sıra başrollerini Nicole Kidman, Reese Witherspoon ve Shailene Woodley‘in başrollerini paylaştığı Big Little Lies da, romandan bağımsız olarak devam ettirilen senaryosuyla yılın merakla beklene yapımlarından biri. Meryl Streep‘in de oyuncu kadrosuna dahil olduğunu hatırlatalım.

Bitti mi? Bitmez…

Lost ve The Leftovers’ın yaratıcılarından Damon Lindelof’un senaryosunu yazdığı Trent Reznor ve Atticu Ross ikilisinin müziklerini yaptığı ve Jeremy Irons, Don Johnson, Tim Blake Nelson gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu Watchmen de HBO ilk 11’inin vazgeçilmez dizilerinden biri olmaya aday gözüküyor.

Birer birer ve yavaş yavaş yaklaştığımız dizilerin yeni sezonlarından kısa görüntüleri barındıran tanıtım videosu hemen aşağıda.