KEVIN COSTNER VE WOODY HARRELSON’LI THE HIGHWAYMAN’DEN FRAGMAN

KEVIN COSTNER VE WOODY HARRELSON’LI THE HIGHWAYMAN’DEN FRAGMAN


Hem de Türkçe altyazılı


Kevin Costner ve Woody Harrelson’ın Bonnie ve Cylde’ı yakalayan dedektiflere hayat verdiği Netflix yapımı The Highwaymen’den Türkçe altyazılı bir fragman paylaşıldı.

the-highwaymen-4-filmloverss

The Blind Side, Saving Mr. Banks ve The Founder gibi ödüllü yapımların arkasındaki isim John Lee Hancock‘un yönetmen koltuğunda oturduğu film, gerçek bir hikayeden uyarlanıyor. Daha önce sinemada ve televizyonda birçok kez karşımıza çıkan Bonnie ve Clyde’ın hikayesini bu sefer de onları yakalayan efsane dedektiflerin şimdiye kadar anlatılmamış hikayesini ekranlara taşıyor.

FBI’ın uzun süre peşinden koşup yakalayamadığı ikili için Teksas Eyaleti Özel Polis Birimi’nin iki eski üyesi olan Frank Hamer ve Maney Gault’un olaya dahil olmasını izlediğimiz filmin senaryosu Hancock ve John Fusco imzası taşıyor. Costner ve Harrelson’a Kathy Bates, Kim Dickens, John Carroll Lynch, W. Earl Brown ve Thomas Mann eşlik ediyor. Prömiyerini 10 Mart’ta South by Southwest Film Festivali’nde yapacak olan The Highwaymen, 29 Mart‘ta Netflix’te yayınlanacak. Filmden yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanı hemen aşağıda.