LEVI’S VE GORILLAZ’DAN ORTAK KOLEKSİYON

LEVI’S VE GORILLAZ’DAN ORTAK KOLEKSİYON


Giyelim bakalım...


Geçen sene G-Shock ile güçlerini birleştiren Gorillaz, bu yıl da Levi’s ile hazırladığı koleksiyonu tanıttı.

gorillaz-levis-spring-summer-2019-first-look-3

Güzel müziklerinin yanında her zaman şık ve şıkır olmalarıyla tanınan 2D, Murdoc Niccals, Russel Hobbs ve Noodle, bu şıklıklarını sokağa yaymak için moda dünyasının büyük markalarından Levi’s ile el sıkıştı. İş birliği hakkında konuşan grubun basçısı Murdoc, koleksiyonu “Dünyanın en ikonik isimlerinden ikisini içeren bir başka üst düzey iş birliği” olarak nitelendirdi. “Aynaya dönüp bakmak için bir bahane daha” diyerek de kendinisi bir güzel öven Murdoc ve arkadaşlarının imzasını taşıyan koleksiyonda kot ceket, kapüşon, bez çanta ve grup üyelerinin suratlarının yer aldığı tişörtler yer alıyor.

gorillaz-levis-spring-summer-2019-first-look-5

Grubun hayranları; desenleri, motifleri, renkleri ve tasarımların boyutunu değiştirmenin yanı sıra, Gorillaz’ın yarısı Jamie Hewlett’in sanat eserinden oluşan özel bir kütüphaneden seçip bu parçalara da bastırabilecek. Ülkemizde yüksek ihtimalle göremeyeceğimiz, görsek bile tasarımına müdahale edemeyeceğimiz koleksiyon önümüzdeki iki ay boyunca seçili Levi’s mağazalarında yer alacak.

gorillaz-levis-spring-summer-2019-first-look-6gorillaz-levis-spring-summer-2019-first-look-8gorillaz-levis-spring-summer-2019-first-look-9 gorillaz-levis-spring-summer-2019-first-look-10 gorillaz-levis-spring-summer-2019-first-look-11gorillaz-levis-spring-summer-2019-first-look-13