LUCA GUADAGNINO HBO İÇİN YÖNETMEN KOLTUĞUNA OTURUYOR

LUCA GUADAGNINO HBO İÇİN YÖNETMEN KOLTUĞUNA OTURUYOR


We Are Who We Are


Call Me by Your Name ve Suspiria filmleriyle son yılların en popüler isimlerinden biri haline gelen Luca Guadagnino, HBO’nun yeni yapımı We Are Who We Are’ın yönetmen koltuğuna oturacak.

142441913-f0eb61ba-2f41-43aa-917a-1a27196753fd

Şu sıralar kariyerinin en yoğun ama verimli dönemlerini geçiren Luca Guadagnino da boş durmayı sevmeyenlerden. 2015 yılından beri hiç durmadan çalışmaya devam eden İtalyan yönetmen, bir yandan Call Me by Your Name’in devam filminin hazırlıklarıyla uğraşırken, diğer yandan da Bob Dylan’ın Blood on the Tracks albümünün sinema uyarlaması üzerinde çalışıyor. Bu iki projenin yanında Salvatore Ferragamo’yu konu edineceği belgesel projesinin hazırlıklarına da devam eden Guadagnino, Valentino markasını merkeze alacan kısa filmiyle de uğraşıyor.

Bu kadar yoğun programının arasında kariyerinde ilk defa bir dizi projesinde yer alacak Gudagnino, We Are Who We Are isimli yapımın ilk iki bölümünü ve sezon finalini yönetecek. Paolo Giordano ve Francesca Manieri ile beraber senaryosunu yazacağı dizide İtalyan ordusunda görev alan 14 yaşındaki Fraser Wilson ve Caitlin Harper karakterlerinin hikayesini bizlere anlatacak. New York’lu Fraser’ın Caitlen’e ilgi duymasıyla başlayan olaylar zincirinin, Fraser’ın orduda görev alan asker Jason’a karşı derin duygular beslediğini fark etmesiyle başka bir boyuta taşınmasını izleyeceğiz.

8 bölüm sürecek dizinin çekimleri Mayıs ayında başlayacak. 2020’nin ilk aylarında yayınlanacağını tahmin ettiğimiz dizinin bölümleri bir saat uzunluğunda olacak.