MISSION IMPOSSIBLE FİLMLERİNİN VİZYON TARİHLERİ BELLİ OLDU

MISSION IMPOSSIBLE FİLMLERİNİN VİZYON TARİHLERİ BELLİ OLDU


Christopher McQuarrie yine yönetmen koltuğunda


Son iki Mission Impossible filminin yönetmen koltuğunda oturan Christopher McQuarrie’ın eski görevini tekrar üstleneceği önümüzdeki iki Mission Impossible filminin vizyon tarihleri belli oldu.

Film Review - Mission: Impossible - Fallout

Aksiyon denince akla ilk gelen sinema yapımlarından biri olan Mission Impossible serisi, son iki filmin yönetmen koltuğunda oturmasının dışında filmlerin senaryosunu da yazan McQuarrie ile el sıkışarak serinin geleceğini güvence altına almıştı. Daha önce iki film arasında üç yıl ara olacağı dedikoduları ortaya çıkmış ama yapım şirketi Paramount Pictures, filmlerin 2020 ve 2021’de vizyona gireceğini açıklayarak bu dedikodulara son noktayı koymuştu.

Şimdi de sadece yıl olarak vizyon tarihini bildiğimiz filmlerin tam tarihleri açıklandı. Yedinci film için belirlenen tarih 22 Temmuz 2021 olurken sekizinci film ise 6 Ağustos 2022’de vizyona girecek. Serinin çekilecek devam filmlerinde Tom Cruise’un dışında, Luther Stickell rolündeki Ving Rhames,altıncı film ile dördüncü kez Benji Dunn olarak izlediğimiz Simon Pegg ve Ilsa Faust karakterine hayat veren başarılı aktris Rebecca Ferguson’ın yeni çekilecek iki filmin oyuncu kadrosunda yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.