RAG & BONE VE THOM YORKE TEKRAR BİR ARADA

RAG & BONE VE THOM YORKE TEKRAR BİR ARADA


A Last Supper


ABD merkezli giyim markası rag & bone’un Thom Yorke ile yaptığı iş birliklerine bir yenisi eklendi.

popop

2018 içinde Baby Driver’dan hatırladığımız Ansel Elgort ve House of Cards’ın ilk sezonundaki performansıyla aklımıza kazınan Kate Mara’yı başrole yerleştiren rag & bone, bir başka ünlü dol reklamında ise başrolleri Donald Glover’ın ödüllü dizisi Atlanta’da Darius olarak karşımıza çıkan Lakeith Stanfield, Boyd Holbrook, Emma Roberts ve Jon Hamm’li reklamıyla şov yapmıştı.

Serinin üçüncü halkasında bu sefer farklı bir yöne giden rag & bone, yeniden Thom Yorke’la bir araya gelerek Yorke’un bir diğer projesi olan Atoms For Peace’e Four Tet’in Pyramid şarkısına bir remix yaptırdı. Markanın kurucu ortağı Marcus Wainwright ve Christine Jones, bu video için özel olarak geliştirilen bir yapay zeka sistemi ve Radiohead’in 12. adamı Nigel Godrich ile bir araya gelerek Christine Jones’un tabiriyle “duyusal bir deneyim” akşam yemeği olarak tanımladıkları bir projeye imza attı.

Geceye katılan misafirlerin yemek boyunca yaptığı hareketleri öğrenip geliştiren ve bir sonraki hamlelerini tahmin edebilen bir sistemin çevresinde dönen “A Last Supper” isimli video, koreograf Damien Jalet tarafından geliştirilen özel bir performansa eşlik eden Şef Ignacio Mattos ve Tamar Adler küratörlüğünde hayata geçti.