RAMI MALEK YENİ BOND FİLMİNİN KÖTÜ ADAMI OLMAYA ÇOK YAKIN

RAMI MALEK YENİ BOND FİLMİNİN KÖTÜ ADAMI OLMAYA ÇOK YAKIN


Stadyumlardan karanlık dünyalara...


Hafta başında Bohemian Rhapsody’de canlandırdığı Freddie Mercury rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazanan Rami Malek, yılan hikayesine dönen yeni James Bond filminin kötü adamı olmaya çok yakın.

RAMI MALEK

2018’i dolu dolu geçiren Rami Malek, sinema dünyasının kült serisi James Bond’un kadrosuna katılmaya epey yakın.  Daniel Craig’in son kez James Bond olarak karşımıza çıkacağı Bond 25’te, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Ben Whishaw ve Namoie Harris’i de tekrar izleyeceğiz.

Variety tarafından ortaya atılan ve doğru olma ihtimali yüksek iddiaya göre filmin yapım şirketi Eon Productions’ın Rami Malek‘e Bond 25’in kötü adam rolünü sunduğu ortaya çıkmıştı. Ancak Oscar’lı oyuncunun takviminin dolu olması bu durumun önündeki en büyük engel olarak gözüküyor çünkü önümüzdeki Mart ayından Temmuz’a kadar, yani Bond 25’in filminin çekimlerinin gerçekleşeceği zamanda Rami Malek, Mr. Robot’un final sezonunuyla meşgul olacak.

Yeni iddiaya göre ise, Malek’le yapımcılar anlaşmaya hayli yakın ve son aşamaya gelindi.

True Detective’in harika ötesi ilk sezonunun arkasındaki isim Cary Fukunaga’nın yönetmen koltuğunda oturduğu Bond 25, 14 Şubat 2020‘de sinemalarda bizleri bekliyor olacak.