RICKY GERVAIS İLE MUTSUZLUĞUN DİBİNE VURMA KEYFİ

RICKY GERVAIS İLE MUTSUZLUĞUN DİBİNE VURMA KEYFİ


After Life'tan fragman


Ricky Gervais’in Netflix’le flörtünü bir üst seviyeye taşıdığı yeni dizisi After Life’tan ilk fragman paylaşıldı.

Ekran Resmi 2019-02-25 13.37.15

En son 2012-2014 yılları arasında komedi ve dramayı aynı potada erittiği Derek ile televizyonda gördüğümüz Ricky Gervais’e daha önceki işlerinden projelerinde eşlik eden ve ilk defa çalışacağı isimlerden oluşan geniş kadrolu After Life, mükemmel bir hayata sahip olan Tony’nin karısı Lisa’nın vefatından sonra her şeyi salmasını ve hayatın merkezine kendini koymasını anlatıyor.

İlk sezonu altı bölüm sürecek dizi, tek sezon olarak mı planlandı yoksa devamı gelecek mi henüz belli değil. Kadrosunda Penelope Wilton, David Bradley, Ashley Jensen, Tom Basden, Tony Way, David Earl, Joe Wilkinson, Kerry Godliman, Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty ve Diane Morgan gibi isimleri barındıran dizide Gervais, hem Tony isimli karakteriyle başrolde yer alacak hem de dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini yapacak.

After Life’la ilgili konuşan Gervais, “Bu kadro, İngiliz komedisinin yeni türünün en iyilerini ve önceki işlerimden dostlarımı bir araya getirdiğim bir proje olacak.” açıklamasını yaptı. 8 Mart’ta yayınlanacak diziden ilk fragman hemen aşağıda.