SALON’DAN DEV KONSER İLKBAHARI

SALON’DAN DEV KONSER İLKBAHARI


Biletler yarın satışta


Baharın müjdecisi, birbirinden harika konserleriyle Salon oluyor!

Kendimizi evimizde gibi hissettiğimiz Salon’la geçtiğimiz hafta sonu üç gece üst üste Khruangbin konserleriyle kavuşmuştuk. Yepyeni ses sistemiyle kapılarını açan Salon, bu harika hafta sonunun ardından yepyeni isimlerle kalbimizi bir kez daha çaldı bile.

seafret

download

Alice-Phoebe-Lou-Slider-Caroline-Mackintosh

İsveçli “multi-enstrümantalist”, neo-klasik müzik bestecisi ve prodüktör Peter Sandberg. Sandberg, yeni albümü ‘Motion’ı dinleyici ile buluşturmadan hemen önce, Piyano Günü kapsamında 29 Mart’ta Salon’da İskandinav usulü bir müzik ziyafeti sunacak. Özgür ruhunu indie folk, caz ve blues’la besleyen şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Alice Phoebe Lou, Mart’ta yayımlanacak yeni albümü ‘Paper Castles’ın turnesi kapsamında, İstanbul’da ilk kez dinleyici ile 5 ve 6 Nisan’da Salon’da buluşuyor. Serge Gainsbourg & Jane Birkin’in 21. yüzyıldaki yansıması, Fransız rock’n roll çifti Marie ve Lionel Limiñana’dan oluşan The Limiñanas, ilk İstanbul konseri için 13 Nisan’da Salon’a geliyor.

Usine-Liminanas-effet-3-web

COVER_RGB-FINAL-lowres

0005797598_10

Salon’da gerçekleştirdiği tüm konserlerin biletleri tamamen tükenen Jakuzi, yeni albümü ‘Hata Payı’nın ilk konserleri ile 16 ve 17 Nisan’da, İngiliz indie-pop ikilisi Seafret, 2017’deki biletleri tükenen konserlerinin ardından İstanbullu dinleyicileriyle hasret gidermek için ikinci randevusuyla 20 Nisan’da Salon sahnesini devralıyor. Uzak Doğu ezgileri ve geleneksel Hint müziğinden enstantanelerle saykedelik rock’ın Batı normlarını Doğu’yla buluşturan Kikagaku Moyo‘yu 3 Mayıs’ta, İngiliz caz, folk, ambient ve elektronika grubu Mammal Hands’i ise iki yıl önceki konserlerini aratmayacak performansları ile 8 ve 9 Mayıs’ta Salon’da izleyeceğiz.

11094759_10155336197905582_578556153_o

Biletler yarından itibaren Biletix ve İKSV’de satışta.