WORLD WAR Z’İN DEVAM FİLMİ YİNE İPTAL EDİLDİ

WORLD WAR Z’İN DEVAM FİLMİ YİNE İPTAL EDİLDİ


Şaşırdık mı?


Artık yılan hikayesine dönen ve herkesin yavaş yavaş umutlarını kesmeye başladığı World War Z’in devam filmi bir kez daha iptal edildi.

david-fincher-world-war-2-nun-üzerinde-calısmaya-devam-ediyor-2-filmloverss

Önce yayın tarihi ertelenen, sonra Brad Pitt’in yönetmen olarak David Fincher’ı tutturmasıyla gündeme gelen ve filmin yapım şirketlerinden biri olan Paramount Pictures’ın CEO’sunun değişmesi gibi engellerle karşılaşan film, senaryosunu da önce Utopia’nın yaratıcısı Dennis Kelly’ye oradan da Peaky Blinders’ın yaratıcısı Steven Knight’a emanet edilmişti. Son olarak yönetmen koltuğuna David Fincher’ı yerleştirip “Bu sefer oluyor galiba!” dedirtmişti.

İlk filmin yapım sürecinde de aynı sorunları yaşayan Paramount Pictures, serinin ikinci filminde de aynı sorunların ortaya çıkmasının ardından filmin pre-prodüksiyon aşamasını durdurduğunu ve filmin belirsiz bir tarihe kadar askıya alındığını duyurdu. Şeytanın bacağını bir türlü kıramayan ve sürekli sorunlarla karşılaşan yapımın belki de bu şekilde kalması ve devam filminin çekilmemesi kendisi için daha iyi bir fırsattır. Gelişmeleri zamanla göreceğiz.