YENİ SPIKE LEE FİLMİNDE BAŞROL CHADWICK BOSEMAN’IN

YENİ SPIKE LEE FİLMİNDE BAŞROL CHADWICK BOSEMAN’IN


Wakanda'dan Vietnam'a


Olumlu yorumlar alan son filmi BlacKkKlansman ile Oscar adaylığı kazanan Spike Lee’nin bir sonraki projesi olacak Netflix filmi Da 5 Bloods’ın başrolü Chadwick Boseman’a emanet.

Chi-Raq

Kırk yıllık sinema kariyerinde ilk kez En İyi Yönetmen Oscar’ı için adaylık kazanan Spike Lee, arayı çok açmadan yeni filmi için hazırlıklara başlamış gözüküyor. Ödül sezonunun Akademi Ödülleri’nin dağıtılmasıyla son bulmasının ardından yeni filminin prodüksiyonuna başlayacak. veteran yönetmenin bir sonraki projesi Netflix yapımı Da 5 Bloods olacak.

Netflix’in haklarını satın almak için anlaşmak üzere olduğu filmin başrolünde, Black Panther’de T’Challa rolünde izlediğimiz Chadwick Boseman yer alacak. Boseman’ın yanı sıra daha önce Malcolm X, Clockers ve Crooklyn filmlerinde Spike Lee ile çalışan Delroy Lindo ve Fransız oyuncu Jean Reno’nun da filmin oyuncu kadrosuna katılmak üzere olduğu konuşulan dedikodular arasında. Lee’nin senaryosunu Kevin Willmott ile birlikte kaleme aldığı film, kaybettikleri masumiyeti bulmak için ormanın derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkan Vietnam gazilerinin hikayesini anlatıyor.