anadolu turnesi prömiyerini özel bir konserle taçlandırıyor

anadolu turnesi prömiyerini özel bir konserle taçlandırıyor


islandman, barlas tan özemek, gülin...


Deniz Tortum ve Can Eskinazi ikilisinin yönetmen koltuğunda oturduğu yol ve müzik belgeseli Anadolu Turnesi, vizyon öncesi son dönemeçte özel bir gösterim ve konserle izleyicilerin/dinleyicilerin karşısına jilet gibi çıkmaya hazırlanıyor.

Anadolu Turnesi - 13 Mart Film & Konser

13 Mart’ta Başka Çarşamba kapsamında sinemaseverlerle buluşacak Anadolu Turnesi, dört gencin psychedelic rock grupları Venus Music Peace Band ile Anadolu turnesine çıkmalarının hikayesini anlatıyor. Film gösteriminin devamında Anahit Sahne’de gerçekleşecek bir konserle gözlerimizden kulaklarımıza doğru yolculuğuna devam edecek özel etkinlikte; İstanbullu müzisyen ve prodüktör Tolga Böyük’ün bir hayal aleminin hikayelerini besteleyen kurmaca bir karaktere büründüğü elektro-akustik üçlü Islandman, alternatif sahnenin başarılı prodüktörlerinden ve geçen sene ilk albümü Yalancılar Kahvesinde’yi yayınlayan Barlas Tan Özemek, müzikseverlerin Büyük Ev Ablukada’nın Galvaniz Gelbiraz’ı olarak tanıdığı ama son zamanlarda kendi şarkılarını daha sık duymaya başladığı Gülin ve Ankara’nın son medar-ı iftiharı Batu Akdeniz sahne alacak. Ağaçkakan ve Volkan İncüvez’in de ortaklaşa bir performans gerçekleştireceği gecenin onur konuğu ise yıllar sonra ilk kez bu özel etkinlik için bir araya gelecek filmin esas jönü olan müzik grubu Venus Music Peace Band.

Anadolu Turnesi 06

22 Mart’ta vizyona girecek Anadolu Turnesi’ni ilk izleyenlerden biri olmak için yarın akşam için telefonunuza hatırlatma kurmayı unutmayın. Yazık olur.