bir değil dört canavarlı godzilla filminden yeni kareler

bir değil dört canavarlı godzilla filminden yeni kareler


31 Mayıs'ta yer yerinden oynayacak


Stranger Things‘in Eleven’ı Millie Bobby Brown‘un başrolünde izleyeceğimiz Godzilla: King of the Monsters’tan bu sefer fragman yerine yeni fotoğraflar paylaşıldı.

godzilla-king-of-the-monsters-poster

2014 yapımı Godzilla filminin devamı niteliğinde olan Godzilla: King of the Monsters‘tan yayınlanan ilk fragmanda Bobby Brown’ı, dünyanın sonunun geldiğini fark etmeden telsiz başında yardım çağrısı yapmasına ortak olmuştuk. Super Bowl’un reklam arasında gördüğümüz 30 saniyelik televizyon reklamında ise bu filmde Godzilla dışında yakın temas kuracağımız King Ghidorah, Rodan ve Mothra gibi yeni süper canavarlarla tanışmıştık.Godzilla-King-of-the-Monsters

Bu sefer bir fragman yayınlamak yerine filmden kareler paylaşmayı tercih eden film ekibi, yeni fotoğraflarla bizleri hem kamera arkasında hem de kamera önünde ufak bir tura çıkartıyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Michael Dougherty’nin üstlendiği filmin kadrosunda Vera Farmiga, Sally Hawkins ve Ken Watanabe gibi tecrübeli oyuncular da yer alıyor. Filmin vizyon tarihi ise 31 Mayıs.

Godzilla-King-of-the-Monsters-Millie-Bobby-Brown Godzilla-King-of-the-Monsters-Ghidorah-vs-Godzilla