brie larson bu sefer yönetmen koltuğunda

brie larson bu sefer yönetmen koltuğunda


unicorn store'dan ilk fragman


Uzun bir süredir Captain Marvel filmiyle sinema dünyasının gündeminde olan Brie Larson, bu sefer yeni bir projesiyle karşımızda.

unicorn-store-filmloverss

2016’da En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ı kazandığı Room filminden sonra yelpazesini genişleten Brie Larson, Marvel Sinematik Evreni’nin ilk kadın süper kahraman filmi olan Captain Marvel ile süper kahraman dünyasına “Ben de buradayım” demişti. Oscar aldıktan sonra bir de şansını yönetmen koltuğunda denemek isteyen Larson’ın aynı zamanda başrolünde yer aldığı ilk uzun metraj filmi Unicorn Store’dan bir fragman paylaşıldı.

İki sene önce 2017 yılında Toronto Film Festivali’nde prömiyerini yapan ama aldığı kötü eleştiriler yüzünden bir türlü vizyona giremeyen Unicorn Store’a kapılarını açan Netflix, filmin haklarını satın alıp bünyesine eklemişti. Sanat okulundan ayrıldıktan sonra masa başı işinden ayrılıp kendini bulmaya çalışan Kit isimli bir karakterin hikayesini anlatan filmde Captain Marvel’da Larson ile birlikte izlediğimiz Samuel L. Jackson’ı da, Kit’in çocukluk hayallerini gerçeğe dönüştürmek için ona yardımcı olan satıcı rolünde izleyeceğiz. İkiliye Bradley Whitford, Joan Cusack, Karan Soni, Martha MacIsaac gibi isimler eşlik ettiği Unicorn Store’u 5 Nisan’da Netflix’te bulabilirsiniz.