call me by your name’in devam kitabı bu sonbaharda geliyor

call me by your name’in devam kitabı bu sonbaharda geliyor


hikayenin detayları da belli oldu


Call Me by Your Name sansasyonunun çıkış noktası romanın yazarı André Aciman, Elio ve Oliver’ın hikayesine bir kez daha ortak olacağımız yeni romanın isminin Find Me olacağını ve bu sonbaharda yayımlanacağını açıkladı.

2017’nin en çok konuşulan filmi olan ve 90. Akademi Ödülleri’nde En İyi Uyarlama Senaryo Oscarı’nı evine götüren Call Me by Your Name’in kazandığı büyük popülaritenin ardından ikinci filmin çalışmaları başlamıştı. Luca Guadagnino’nun dirsek temasında olduğu romanın yazarı André Aciman, Elio ve Oliver’ın hikayesinde ikinci perdeyi izleyeceğimiz romanın ismini ve yaklaşık yayım tarihini paylaştı. Find Me isimli roman, Ekim ayında yayımlanmış olacak

Romanın sinopsisinin açıklanması ile birlikte hikayede nelerle karşılaşacağımızla ilgili da detaylar ortaya çıktı. İlk filmde herkesin sevgisini kazanan Elio’nun babası Samuel ile bol bol temas kuracağımız kitap, dolayısıyla film; artık boşanmış olan Samuel’in, profesyonel bir piyanist olan gelen Elio’yu ziyaret etmek için Floransa’da Roma’ya yaptığı seyahatle başlayacak. Trende hiç beklemediği biriyle karşılaşan Sam ve kısa süre sonra Paris’e taşınan Elio ikilisi, kendilerini hayatlarını değiştirecek bir ilişki içinde bulacak. Bütün bunlar olurken New England’da bir profesör olan Oliver da bir anda kendisini Avrupa’ya geri dönmeyi isterken bulur.

Tahmin edilenin aksine Elio ve Oliver’ın ilişki kadar yan karakterlerin hikayelerini de okuyacağımız kitap, iki karakterin yeniden bir araya gelmesinden önce yaşananları da anlatacak.