charlize theron ve seth rogen’li long shot’tan yeni fragman

charlize theron ve seth rogen’li long shot’tan yeni fragman


50/50 ve The Night Before'un yönetmeninden


50/50 ve The Night Before filmlerinin arkasındaki isim Jonathan Levine’in yönetmen koltuğunda oturduğu Long Shot’tan yeni bir  fragman yayınlandı.

long-shot-poster-768x1167

Evan Goldberg ve Seth Rogen’ın birlikte çalıştığı bir başka film olan Long Shot’ta ikiliye başrollerde Seth Rogen ve Charlize Theron eşlik ediyor. Seth Rogen ile daha önce 50/50 ve The Night Before filmlerinde çalışan Jonathan Levine, Long Shot’ın senaryosunu ise Liz Hannah ve The Interview’in senaristi Dan Sterling’e emanet ediyor.

Talihsiz ve işsiz gazeteci olarak hayatına devam eden Fred Flarsky’nin, eskiden çocukluk aşkı ve bebek bakıcılığını yapan ama şimdi ise dünyanın en güçlü kadınlardan biri olarak görülen, Charlotte Field’ın yanında çalışmaya başlamasını anlatıyor. Alexander Skarsgård, Bob Odenkirk, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Ravi Patel, Randall Park gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin vizyon tarihi ABD için 3 Mayıs olarak belirlenmiş.

SKSW’da yaptığı ilk gösteriminin ardından epey olumlu yorumlar alan ve IMDB’de 9.0 puanla açılış yapan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil.