evladiyelik albümler evladiyelik poster oldu

evladiyelik albümler evladiyelik poster oldu


Eline sağlık Dorothy


Daha önce de yaptıkları tasarımlar ve poster çalışmalarıyla Playtuşu’nda misafir ettiğimiz Dorothy, müzik dünyasının büyük gruplarını posta pulu formatına çevirip hoş üstü hoş bir poster serisine imza attı.

Stamp-Album-Psychdelic-The-Byrds

Jimi Hendrix, The Who, The Beatles, Talking Heads, Joy Division, Television, R.E.M., The Smiths ve Aphex Twin gibi farklı janralardan farklı grup ve isimlerin albümlerini seçip bunlara alternatif kapaklar hazırlayan Dorothy, bu kapakları posta pulu formatına çevirip bir araya getirerek karşısında uzun vakit geçirebileceğimiz posterler tasarladı.

Stamp-Album-Psychdelic-13th-Floor-Elevators

Psychedelic, post-punk, post-rock ve electronic olmak üzere dört janra ve bu janra içinden de belirli sanatçıları ve albümleri seçen ekip; bir de bu projede yer alan sanatçılardan oluşan playlist’ler hazırlamış. Hemen aşağıda bir örneğini bulabileceğiniz playlist’leri Dorothy’nin Spotify hesabını kurcalayarak bulabilir, “Ben bu posterleri istiyorum!” diyorsanız da buraya göz atabilirsiniz.

Stamp-Album-Psychedelia Stamp-Albums-Post-Punk-Talking-Heads Stamp-Albums-Post-Punk-in-Frame Stamp-Albums-Post-Punk-Television Stamp-Albums-Post-Rock-in-Frame- Stamp-Albums-Electronic-The-Chemical-Brothers Stamp-Album-Electronic-in-Frame