GUILLERMO DEL TORO VE J.J. ABRAMS AYNI PROJEDE BULUŞUYOR

GUILLERMO DEL TORO VE J.J. ABRAMS AYNI PROJEDE BULUŞUYOR


Zanbato


Geçtiğimiz sene The Shape of Water ile En İyi Film ve En İyi Yönetmen Oscar’ı kazanan Guillermo del Toro, belki de kariyerinin en yoğun günlerini geçiriyor.

Blade-II-Guillermo-del-Toro

Aynı anda hem Netflix’te yayınlanacak yeni filmi Pinocchio’nun hazırlıklarıyla uğraşırken hem de Antlers, Terrified ve André Øvredal’ın yönettiği korku filmi Scary Stories to Tell in the Dark‘ın yapımcılığını üstleniyor. Bütün bunların yanında altı yıldır üzerinde çalıştığı Zanbato isimli projesini de aynı anda hayata geçirme kararı alan tecrübeli yönetmene bu projede J.J. Abrams eşlik edecek.

Del Toro’nun yönetmenliğini ve senaristliğini üstleneceği filmin yapımcılığını Abrams’ın kurucusu olduğu yapım şirketi Bad Robot üstlenecek.  Kick-Ass’deki Hit-Girl ya da Alita: Battle Angel’daki Alita karakteri gibi iyi dövüş becerilerine sahip 10-15 yaşları arasındaki bir kızın yaşamını konu alacak filmle ilgili ilk olarak bir ninja filmi olacağı dedikoduları ortaya çıkmış ama del Toro tarafından bu dedikodular yalanlanmıştı.

Guillermo del Toro ve J.J. Abrams ortaklığında çekilecek filmin oyuncu kadrosu ya da vizyon tarihine ait bir detay paylaşılmadı.