jumanji’nin devam filminden ilk görsel

jumanji’nin devam filminden ilk görsel


macera devam ediyor


90’ların kült aile/çocuk filmlerinden milenyum versiyonu olarak 2017’de vizyona giren Jumanji’nin devam filmi Jumanji: Welcome To The Jungle’dan ilk görsel paylaşıldı.

jumanji-sequel-first-look

Kirsten Dunst ve Robin Williams’ın başrolünde olduğu 90’ların meşhur fantastik/gerilim filmi Jumanji, 22 yıl aradan sonra yıldız oyuncularla dolu kadrosuyla, kimilerinin sevdiği kimilerinin de eh işte dediği versiyonuyla vizyona girmişti. Başrollerinde Jack Black, Dwayne Johnson (The Rock), Karen Gillan ve Kevin Hart’ın yer aldığı yapım, ilk filmden farklı hikayesiyle kendisini yeni jenerasyona ulaşmaya çalışırken bulmuş ve sonunda da devam filminin onayını almıştı.

Oyuncu kadrosuna Alex Wolff, Madison Iseman, Morgan Turner, Ser’Darius Blain, Rhys Darby ve Danny DeVito gibi isimlerin dahil olduğu filmin yoğun çekim sürecinden ilk görsel ise, ekibimizin yeni bir maceraya hazır olduğunu kanıtlıyor.

İlk filmin yönetmeni Jake Kasdan’ın görevine geri döneceği filmin vizyon tarihi 13 Aralık olarak vizyon tarihi belirlenmiş durumda.