oscar isaac skywalker efsanesi’nin son filmle biteceğini açıkladı

oscar isaac skywalker efsanesi’nin son filmle biteceğini açıkladı


bir efsanenin sonu


Yaklaşık dokuz ay sonra izleyeceğimiz Star Wars efsanesinin yeni üçlemesinin son halkası Star Wars: Episode IX’te Poe Dameron rolünü canlandıran Oscar Isaac, filmle ilgili önemli bir gelişmeyi paylaştı.

poe-dameron_70f5aee2

Henüz bir isim, hikaye ya da görsel detayı öğrenemediğimiz filmin J.J. Abrams yönetmenliğinde çekimleri devam ederken Oscar Isaac, Star Wars hayranlarını göz yaşlarına boğacak bir gelişmeyi açıkladı. Bu filmle birlikte Star Wars evrenindeki Skywalker efsaneninin de sona ereceğini paylaşan Isaac, “Dokuz hikayelik efsanenin son halkası olacak bu film gerçekten serinin doruk noktası olacak. J.J. Abrams’ın ve Lucas Film bünyesindeki herkesin inanılmaz eforuyla karakterler ve hikayenin derinliğiyle ilgil her gün yeni bir detay öğreniyoruz.” açıklaması yaptı.

2015 yılında başlayan yeni üçlemeyle eski ve yeni Star Wars izleyicilerini bir araya getiren kült seri, muhtemelen bu yıl sonunda vizyona girecek son filmiyle Star Wars serisinin kapısını kapatacak. Yüzlerce karakteri ve keşfedilmeyi bekleyen hikayesile daha uzun süre spin-off filmlerini izleyeceğimiz bu devasa evrenin en önemli karakterlerinden biriyle vedalaşmak, bu yola uzun yıllardır gönül koymuş genç ve yaşlı Star Wars hayranları için epey zor olacak gibi. Umarız J.J. Abrams ve ekibi, Skywalker efsanesine hak ettiği sonu verir de gözümüz arkada kalmaz.