şehr-i kovboy deadwood’dan tanıtım fragmanı

şehr-i kovboy deadwood’dan tanıtım fragmanı


31 mayıs'ta yayında


HBO‘nun, 2004 – 2006 yılları arasında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Western dizisi Deadwood’un film formatında yapacağı geri dönüşten tanıtım fragmanı paylaşıldı.

ertert

3 sezon ve 36 bölümden süren dizi, alıştığımız HBO sertliğini Western döneminin şiddetiyle birleşip kısa sürede kendine sıkı bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Eleştirmenlerden tam not almasına rağmen düşük reytingleri nedeniyle çok da uzun ömürlü olmayan projenin film formatında geri döneceğinin açıklanmasıyla dizinin takipçilerine eski günlere dönmek için gün doğmuştu.

Ufak tefek gelişmeler dışında uzun süredir kendisinden haber alamadığımız Deadwood, bir tanıtım fragmanı ve yayın tarihiyle tekrar gündemimize geldi.

Vizyon tarihi olarak şimdilik 2019 baharı gözüküyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Ian McShane, Timothy Olyphant, Molly Parker, Paula Malcomson, John HawkesAnna Gunn ve Dayton Callie filme aynı karakterlerle geri dönerken Jade Pettyjohn da Caroline isimli yeni bir karakterle filmde yer alacak. Orijinal serinin yönetmeni Daniel Minahan ise koltuğunu kimselere kaptırmadan başında yer aldığı film; karakterlerin aradan geçen 10 yılın ardından Güney Dakota’nın eyalet oluşunu kutlamak için bir araya gelişine ve eski çatışmaları yeniden canlandırıp yeni ittifakların kuruluşunu anlatacak.

31 Mayıs’ta yayınlanacak film, gerilimli atmosferi ve patlayan silahlarıyla kaldığı yerden devam edecek gibi gözüküyor.