dev kadrolu dune’un çekimleri başladı

dev kadrolu dune’un çekimleri başladı


20 Kasım 2020'yi not edelim


Kadrosu ve arkasındaki isimler sağ olsun, hakkında çıkan her haberi dikkatle takip ettiğimiz Denis Villeneuve’ün Dune yeniden çevriminin çekimleri başladı.


Bu gönderiyi Instagram’da gör

Timothée Chalamet (@tchalamet)’in paylaştığı bir gönderi ()

All-Star kadrosuyla daha bir kare görmeden bile beklentilerimizi tavana çıkartan Dune’un yeniden çevrimi; Timothée Chalamet, Rebecca FergusonDave Bautista, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Oscar Isaac, Zendaya, Josh Brolin, Javier Bardem ve Jason Momoa’lı devasa bir kadroya sahip.

Filmi, hikayeyi, daha önce ve şu anda projeye dahil olan isimleri düşününce ortaya çıkacak iş epey merak konusu. Oyuncu seçimleri neredeyse tamamlanan filmin vizyon tarihi de 20 Kasım 2020 olarak belirlendi. Senaryosu Villeneuve, Eric Roth ve Jon Spaihts üçlüsünün elinden çıkarken filmin görüntü yönetmenliğini ise Greig Fraser üstlenecek. İki filmden oluşacağı açıklanan Dune’un çekimlerinin ne zaman başlayacağı merak konusuydu. O sorunun cevabı ise bizzat Timothée Chalamet ve Josh Brolin’den geldi. Sosyal medya hesaplarından filmin çekimlerinin yapılacağı Ürdün’ün çöllerinden bir video paylaştı. Artık çekimler de başladığına göre yavaştan heyecanlanmaya başlayabiliriz…