fleabag ikinci sezonuyla veda edecek

fleabag ikinci sezonuyla veda edecek


Gitmesen olmaz mı?


Önce Crashing, sonra Fleabag şimdi de Killing Eve ile birbiri ardına başarılı yapımlarda parmağı bulunan Phoebe Waller-Bridge, bir sonraki projesini merakla beklediğimiz isimlerden biri.

fleabag-season-2-phoebe-waller-bridge-1-1108x0-c-default

Bridge‘in yazdığı tek kişilik bir tiyatro oyunundan televizyona uyarlanan dizi, en yakın arkadaşını korkunç bir kazada kaybeden, aşk hayatı çalkantılı, aile ilişkileri sorunlu, ekonomik olarak zor durumda olan ve Londra’da hayata tutunmaya çalışan Fleabag’in hikayesini 6 bölümde anlatmıştı. İki yıl aradan sonra yeni sezonuna kavuştuğumuz ve Phoebe Waller-Bridge’in muazzam oyunculuğuyla güldürürken düşündürdüğü, düşündürürken gözlerimizi doldurduğu dizi; senaryosu, 4. duvarı yıkan anlatımı, kurgusu ve birbirinden ilginç karakterleri bünyesinde barındırarak yılın en underrated yapımlarından biri olmuştu.

Çarşamba günlerini iple çekmemize sebep olan ve ikinci sezonun son bölümü bugün yayınlanacak diziyle ilgili üzücü bir gelişme paylaşıldı. Dizide Phoebe Waller-Bridge’in canlandırdığı karakterin ablası Claire rolünde izlediğimiz Sian Clifford, dizinin 2. sezonun ardından ekranlara veda edeceğini ve 3. sezonun çekilmeyeceğini açıkladı. BBC‘ye konuşan başarılı oyuncu: 3. sezon olmayacak. Bu iş bu kadar.” ifadelerini kullanarak net bir şekilde dizinin geleceğiyle ilgili açıklamada bulundu. Final bölümünün herkesi tatmin edeceğini de sözlerine ekleyen Clifford’ın açıklamasının üzerine henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu da bir umuttur. Değil mi?