hugh laurie yeni hbo dizisinin başrolünde

hugh laurie yeni hbo dizisinin başrolünde


Avenue 5


17 Mayıs’ta başlayacak Hulu’nun yeni dizisi Catch-22’de George Clooney ile başrolü paylaşacak Hugh Laurie, ara vermeden bir sonraki projesine geçiyor. Usta oyuncuyu HBO’nun yeni dizisi Avenue 5’da izleyeceğiz.

A Madness of Two

In the Loop, The Death of Stalin ve Veep gibi yapımların arkasındaki isim olarak tanıdığımız ve Oscar adaylığı da bulunan Armando Iannucci, bilim kurgu ve komediyi birbirine karıştıracağı bir dizi için HBO ile el sıkıştı. Hali hazırda Veep ile 5 yıldır HBO ile çalışan ve ödül üstüne ödül kazanan başarılı senarist, yeni dizi Avenue 5’da günümüzden yaklaşık 40 yıl sonra, güneş sisteminde seyahat edebildiğimiz bir dönemde yaşanan uzay turizmini anlatacak.

Başrollerinde Hugh Laurie, Josh Gad, Zach Woods ve Nikki Amuka-Bird gibi isimlerin yer aldığı dizinin senaristliğinin dışında yapımcı koltuğunda oturacak ve dizinin pilot bölümün de yönetmenliğini üstlenecek.

Avenue 5 adlı uzay gemisinin kaptanı Ryan Clark’ı canlandıracak Hugh Laurie’ye, Avenue 5’ın ve oteller, spor salonları ve uzay turizmi sektörlerini kapsayan Judd markasının arkasındaki isim olan milyarder Herman Judd rolünde Josh Gad eşlik edecek. Zach Wood Müşteri İlişkileri biriminin başındaki karakteri canlandırırken Amuka-Bird’ü ise Judd Görevi’nin kontrolörü olarak dünyada bulunan Rav Mulcair karakterinde izleyeceğiz.

Dizi için belirlenmiş bir ekran tarihi yok ama Veep’in bu sezon final yapacağını düşünürsek HBO’nun çok beklemeyeceğini düşünebiliriz.