jeremy renner’lı hawkeye dizisi geliyor

jeremy renner’lı hawkeye dizisi geliyor


Yolla!


Süper kahraman rolünde veteranlık seviyesine ulaşan Jeremy Renner’ın Hawk Eye’ı bırakmaya niyeti yok gibi. Çünkü Disney+, Renner’ın başrolünde olduğu bir Hawk Eye dizisi düğmeye bastı.

hawkeye-jeremy-renner

Bu yıl açılacak yeni streaming platformu Disney+ için orijinal içerik üretmeye devam eden Disney, yakın temasta olduğu Marvel’dan bir karakteri daha renklerine bağladı. Scarlet Witch, Vision, Loki, Falcon ve Winter Soldier gibi karakterlere ve hikayelerine odaklanan diziler üzerinde çalıştığı bilinen Disney, listeye bir de Hawekeye dizisini ekledi.

Agents of S.H.I.E.L.D., Daredevil ve Runaways gibi Marvel uyarlamaları Marvel Television tarafından hazırlanırken, Disney+’ta yayınlanacak Marvel dizileri ise doğrudan Marvel Studios tarafından hazırlanacak ve sinematik evrenin başındaki isim Kevin Feige’in kontrolünde olacak. Yani işin özeti, Disney+’ta yayınlanan Marvel dizileri sinematik evrenle doğrudan bağlantılı olacak.

Avengers: Endgame sonrası bizleri nelerin beklediğini gizlediğinden dizi hakkında bilinenler de şimdilik belirsiz. Bildiğimiz tek şey, dizinin başrolünde Marvel Sinematik Evreni’nde Hawkeye’ı canlandıran Jeremy Renner’ın bizzat başrolünde yer alacağı. Dizi hakkında konuşulan en büyük dedikodu ise Hawkeye’ın Kate Bishop’ı eğitmesinin hikayesinin anlatılacağı yönünde. Dizi hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için  Avengers: Endgame’in vizyona girmesini beklememiz gerekecek.