pornhub kendi müzik festivalini düzenliyor

pornhub kendi müzik festivalini düzenliyor


pornhubfest


Hizmet verdikleri sektör dışında elini kolunu başka alanlara uzatmayı seven Pornhub, kendi elleriyle düzenleyeceği müzik elektronik festivalinde yer alacak ilk isimleri açıkladı.

pornhub-festival-poster-2

İlk olarak Kanye West’e yaşam boyu premium üyelik verip Pornhub Ödülleri’nin yaratıcı direktörü koltuğunu veren, daha sonra Sevgililer Günü albümüyle kalbimizi kazanan ve son olarak da internetten kaldırılan drill müzik videolarını kendi bünyesinden yayınlanmasına izin veren Pornhub, bu sefer başka bir tatlışlığıyla gündemimizde.

Geçtiğimiz aylarda bir müzik festivali düzenleyeceğini açıklayan bireysel eğlence sektörünün önemli isimlerinden Pornhub, festivalde yer alacak sanatçıların bir kısmını açıkladı. 9 Haziran’da, resmi olarak kabul edilmese de Dünya Sex Günü olarak kutlanan tarihte Kaliforniya’da  gerçekleşecek festivalde Carl Cox, Green Velvet, Skream, Daniel Wang, Heartthrob, Pillowtalk, Horse Meat Disco, Thugfucker, Lovefingers, Fuck Buttons, DJ Deep ve DJ Minx yer alacak. Listeye eklenecek yeni isimlerle ilk yılı için iyi bir başlangıç yapan festival, bakalım önümüzdeki yıllarda da deva edecek mi?