pub story ile bir gece, üç şehir, sınırsız eğlence

pub story ile bir gece, üç şehir, sınırsız eğlence


crawl the night festival


Artık yeni birileriyle tanışmanın, Twitter ve Instagram hesaplarını kontrol etmeden mümkün olmadığı bir gerçekliğe doğru ilerlediğimiz şu günlerde bünyelere ilaç gibi gelen Pub Story, bu hafta sonu aynı anda İstanbul, İzmir ve Ankara’da üç etkinlikle 100.000 defa indirilmiş olmayı kutluyor.

54514761_491809878021121_7372344185724076032_o

Pub Story’nin P’si bile ortada yokken Bar Oyunları ismiyle şehirde kulaktan kulağa, iPhone’dan Android’e yayılan etkinlikler düzenleyen; kendilerini “Şehirdeki en sosyal ve eğlenceli deneyime katılacaksınız.” mottosuyla tanımlarken bunun hakkını sonuna kadar da veren Pub Story, sosyal medyanın yeni çılgınlığı olmaya adım adım yaklaşıyor.

Etkinliklerini İstanbul dışına da taşımaya başlayan Pub Story, Ege’nin incisi İzmir, onun da incisi Alsancak’ta üç farklı lokasyonda gerçekleşecek. Damla Tek ve Doğu Civcik’in DJ kabinine geçeceği UP’ta Electronic Stage, Brokbeatz, Ege Çubukçu ve Kadir Orkan Güven’le Less Ordinary’de Hip-hop ve R&B Stage, son olarak da Punta’da Club Bangkok ile tekme tokat bir indie/dance gecesiyle Rock Stage olarak üç koldan gecenin enerjisini üçe katlayacak. Aynı Alsancak’ta olduğu gibi İstanbul’da da Kadıköy’de üç durakta gerçekleşecek etkinlikte Discolog, Aksak, Tanerman, DJ Sarıyılan a.k.a. Kaan Sezyum ve Mete Avunduk: Ankara’da ise Heavie, Dsknnct, DJ Kara Merhem (Cenk Durmazel), Cevdet Canver ve Suppa da sahne alacak.

Etkinlikten %100 keyif almanız için sizlere bir kaç tavsiyemiz de var;

  • Kapıda kalmamak için etkinlik başlamadan yaklaşık yarım saat önce gelip ortama ısınabilirsiniz.
  • Telefonunuzun şarjı %100 olmadan evden çıkmayın.
  • Yalnız gelebilirsiniz. Daha çok eğlenirsiniz.
  • Arkadaşlarınızla da gelebilirsiniz, daha da çok eğlenirsiniz.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak isteyenleri buraya alalım.

Unutmayın, girişler biletle değil sohbetle, muhabbetle…