seth rogen’ın süper kahraman dizisi the boys’tan fragman

seth rogen’ın süper kahraman dizisi the boys’tan fragman


The Boys


Daha önce Preacher’ı televizyona uyarlayan Evan Goldberg ve Seth Rogen ikilisinin yeni projesi The Boys’tan bir fragman yayınlandı.

Amazon tarafından hazırlanan ve yetişkinlere yönelik süper kahraman dizisi olarak tanımlayabileceğimiz The Boys, şöhret yüzünden yozlaşmış ve dünyaya faydadan çok zararları dokunan süper kahramanları düzene sokmak, gerekirse de ortadan kaldırmak için CIA önderliğinde kurulan The Boys isimli ekibin hikayesini anlatıyor.

Çizgi roman dünyasının ekrana uyarlanması en zor serileri arasında gösterilen Preacher‘ı başarıyla televizyona uyarladıktan sonra serinin yazarlarından Garth Ennis ve Darick Robertson‘ın bir diğer projesi olan The Boys’a el atan ikiliye Supernatural’ın yaratıcısı Eric Kripke de eşlik ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Karl Urban, Karen Fukuhara, Laz Alonso, Tomer Kapon, Anthony Starr, Dominique McElligott, Jesse T. Usher, Chance Crawford, Simon Pegg ve Jack Quaid gibi isimler yer alıyor.

Alışık olduğumuz süper kahraman hikayelerinden biraz farklı bir yerde konumlanan The Boys’un ilk sezonu 26 Temmuz’da başlayacak.