spring awakening ile minimüzikhol’ün 10. yılını kutluyoruz

spring awakening ile minimüzikhol’ün 10. yılını kutluyoruz


Sen çok yaşa Mini!


Kutlu 10.yıl kutlamalarının ilk etkinliğini Minifesto: One Night in Berlin gecesiyle Mart ayında gerçekleştiren canımızın içi Minimüzikhol, kutlamaların ikinci etkinliği Spring Awakening ile baharı böyle sıkı sıkı kucaklamaya hazırlanıyor.

AcidPauli_Kare

İstanbul gece hayatının amiral gemisi Minimüzikhol, “dışarı çıkmak” eyleminin ilk akla gelen duraklarından biri olarak 10. yılını kutluyor. Her sene daha da üstüne koyarak büyüttüğü line-up’ı ve eşsiz atmosferiyle festival programlarında görüp de iç çektiğimiz isimleri ayağımıza kadar getiren Mini, 12 Nisan’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde Minifesto serisinin ikinci ayağını gerçekleştirecek.

Sayısız prodüksiyon ve remix’leriyle 20 yıldır pastoral müziğin nabzını tutan Minimüzikhol’ün kaptanı Tutan ve İstanbul gece hayatının en renkli partilerinin mimarlarından MiniBashekim’in ev sahipliği yapacağı gecede; Bar25 ve KaterHolzig’in başını çektiği Berlin müzik sahnesinden dünyaya açılan ve festivallerin vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Acid Pauli “yavru vatan Minimüzikhol” mottosuyla sahnede olacak.

90’ların başından, günümüze; Godet, Red Room, Godet Disko ve Minimüzikhol mahlasıyla Ricardo Villalobos, ZIP, Kalabrese, Acid Pauli, Axel Boman, Larry Heard, Lovefingers gibi başlıca isimleri Turkiye’de ilk kez misafir eden, techno’nun Türkiye’de hiç anlatılmamış tarafını ele alan, disco’nun sadık temsilciliğini bırakmayan, 250’den fazla sanatçıya ev sahipliği yapmış underground kültürünün mihenk taşlarından Minimüzikhol’ün 10. yıl kutlamalarında siz de orada olmak isterseniz buyrun biletler burada.