the animals efsanesi eric burdon, 20 haziran’da ilk kez istanbul’da

the animals efsanesi eric burdon, 20 haziran’da ilk kez istanbul’da


Eric Burdon & The Animals Volkswagen Arena'da!


The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks ve The Who gibi gruplarla anılan efsane grup The Animals, kurucusu ve sesi Eric Burdon ile 20 Haziran’da Volkswagen Arena’da! Etkinlik sayfası burada.

471285810

Eric Burdon & THE ANIMALS, rock müzik tarihinin en önemli ve en güçlü seslerinden biri olan Rock and Roll Hall of Fame üyesi Eric Burdon önderliğinde çıktığı Avrupa Turnesi için rotasına İstanbul’u da ekliyor. The Beatles, The Rolling Stones, The Who ve The Kinks gibi isimlerin başını çektiği, bütün dünyayı etkisi altına alan 60’ların İngiliz rock müziği akımında Burdon, grubu The Animals’la en önemli figürlerden biri haline geldi. Müzik basınının amiral gemilerinden Rolling Stone tarafından 2008 yılında hazırlanan Müzik Tarihinin En İyi 100 Sesi listesinde yer aldı.

3207122-56a6ca785f9b58b7d0e4a910

Grubun kült şarkısı The House of the Rising Sun dışında Baby Let Me Take You Home, I’m Crying, Boom Boom, Don’t Let Me Be Misunderstood ve Bring It On Home to Me gibi rock tarihine damgasını vuran şarkıların sahibi isim; Yapı Kredi iş birliğiyle 20 Haziran’da Volkswagen Arena’da! Bu yaşayan efsanenin konserini kaçırmamak istiyorsanız biletler 16 Nisan’da Biletix’te satışta!