the conjuring efsanesinin spin-off serisi yeni filmle devam ediyor

the conjuring efsanesinin spin-off serisi yeni filmle devam ediyor


annabelle comes home'dan fragman


Son yıllarda ana akım sinemaya iyide iyiye perçinlenen korku janrasının 2000’ler sonrası büyük çıkışını yakalamasında ilk adımı atan filmlerden olan The Conjuring serisinin spin-off filminden bir fragman paylaşıldı.

0971631.jpg-r_706_1000-f_jpg-q_x-xxyxx

Gişe rekorları kıran The Conjuring evreninden kopan spin-off serisi Annabelle”in merakla beklenen üçüncü filmi Annabelle Comes Home, seriyi devam ettirmeye iddalı gözüküyor. Başrollerinde Mckenna Grace, Patrick Wilson, Vera Farmiga, Madison Iseman, Katie Sarife, Emily Brobst ve Steve Coulter gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise ilk uzun metrajı için kamera arkasına geçen, Annabelle: Creation, IT ve The Nun filmlerinin senaryo ekibinde yer almış Gary Dauberman oturuyor.

Film, şeytan, cin ve kötü ruhları araştıran, tek başlarına bu durumla başa çıkamayan insanlara yardım eden Ed ve Lorraine Warren çiftinin lanetli oyuncak bebek Annabelle’in yarattığı yıkımı durdurmak için onu evlerine getirmesini anlatıyor. İçine cin giren bebeği evlerindeki kutsal bir camın arkasında yardımını istedikleri bir rahibin kutsal duasıyla kapatan çift, bu haraketiyle Annabelle’i durdurmak yerine daha da kızdırır. Annabelle’in odadaki diğer kötü ruhları uyandırmasıyla kendilerine yeni bir hedef bulan canavarlar, gözlerine Warren çiftinin 10 yaşındaki kızı Judy ve onun arkadaşlarını kestirir.

28 Haziran’da vizyona girecek Annabelle Comes Home’dan paylaşılan ilk fragman hemen burada.