BROMANCE YAŞAYAN ÜNLÜLER

BROMANCE YAŞAYAN ÜNLÜLER


Neredesin Aşkim? Buradayim Aşkim!


Sevdiğiniz bir ünlüyle karşılaşmak güzeldir. Sevdiğiniz iki ünlüyü bir arada görmek daha da güzeldir. Tamam belki daha güzel değildir ama “Beni de aranıza alsanıza lan, hadi lan” demenize ve birlikte vakit geçirseydiniz ne komiklikler şakalar yapardınız diye düşünmenize yol açar.

 

Kilerimizden çıkardığımız evladiyeliğimizde, bugün hem sempatik hem yakışıklı ünlü erkekleri, yan yana geldiler mi daha da çok sevdiğimiz ünlü delikanlıları kurcalayacağız. Bu adamlar öyle adamlar ki; kızlara “Biri erkek arkadaşım olsa diğerine yazmadan kendimi nasıl tutarım acaba?” diye düşündürürken, erkekleri ise “Ulan bir şöyle ortam, şöyle hacıkanka edinemedim!” diye sıkıntıya sokar.

 

 

MILES KANE & ALEX TURNER

 

 

Hacıkankaların en popüleri, çok ünlüyle az ünlü Miles ve Alex; özel hayatlarındaki arkadaşlıklarını iş arkadaşlığına, iş arkadaşlığını da mega iyi projelere dönüştürmekte bir numara. Çektikleri aşk acılarını da, mutluluklarını da aynı beste ve güftede paylaşarak, sırdaşlık kavramına da yeni bir boyut kazandıran Çirkin Kral ve Kovboy’u bir arada dinleyeceğimiz yeni The Last Shadow Puppets şarkıları için her gece yatmadan dua ediyoruz.

 

 

 

CARL BARAT & PETE DOHERTY

 

 

Bu ilişkiyi bromance olarak mı tanımlamalı yoksa direkt olarak romance olarak mı çok emin olmasak da, İngiliz paparazzilerinin ve indie müziğe gönül vermiş her bireyin gıpta ettiği bir dostluk, bir arkadaşlık, bir aşk hikayesi Pete ile Carl’ınki. İçinde aşk var, ihtiras var, ayrılık var, küslük var, ne ararsanız var. Hayatlarını müzikal romantik komedi olarak geçirmeye ant içmiş eski The Libertines frontman’lerini Allah kavuştursun diyoruz.

 

 

 

 

 

SÜHEYL UYGUR & BEHZAT UYGUR

 

 

Öz kardeş olsalar da bromance’in hasını yaşayan ikili, dünyada birbirlerinden daha komik olmayan başka insan bulamayacakları için, birbirlerine olması gerekenden çok daha fazla kenetlenmiş durumdalar. Mizah anlayışından zerre nasibini almadıkları babaları Nejat Uygur’un, bu ikisini evlatlıktan şimdiye kadar reddetmemesi ise gerçekten bir mucize olarak nitelendirilebilir. Süheyl’in dünyanın en saçma sapan, algıları kapayan takım kıyafeti seçimleri bu bromance’in kilit noktası olabilir.

 

 

 

 

ALPAY ÖZALAN & HAKAN ŞÜKÜR

 

 

Televole kültürünün anayasası olan bir bromance’likten bahsediyoruz şu an. Alpay’ın bir maç sırasında Hakan’ın burnunu kırmasıyla başlayan bu ebedi dostluk, milli takım kamplarında aynı odayı paylaşan ikilinin Televole programında yaptığı birbirinden IQ düşürücü şakalarla daha da anlam kazanmıştı. Bir bromance’in koca toplumun psikolojisiyle tek kale maç yapması dünya tarihinde eşine az rastlanır bir şeydir. Bunu ziyadesiyle başaran ikiliye şükranlarımızı sunuyoruz.

 

 

 

 

SETH ROGEN & JAMES FRANCO

 

 

Biri şişman ve komik kategorisinden, diğeri zeki ve yakışıklı kategorisinden hayatlarımıza saatte 100 km hızla giren bu kankamatikler, birbirleri için yaratıldıklarını Freaks & Geeks setinde keşfetmişler. Judd Apatow prodüktörlüğü ve yönetmenliğinde arkadaşlıklarını pekiştirmeye devam eden sempatik ikili, kırmızı halılardan late night show misafirliklerine kadar bulundukları her yerde bizi güldürmeye, “Ah ben de orada olsaydım” diye sayıklatmaya devam ediyor.

 

 

 

 

BEN AFFLECK & MATT DAMON

 

 

Matt ve Ben arasındaki aktör sıkı fıkılığı, Good Will Hunting filminin setinde yeşeriyor. Kardeş olsa çekilmeyecek kadar uzun zamandır, 1997 yılından beri yediği içtiği çektiği sevdiği ayrı gitmeyen Alman tipliyle popo çene, çeşitli ödül törenlerinde birbirlerine ödüllerini takdim etme şerefini de kimselere kaptırmıyor. Ben Affleck’in yaşlandıkça karizma ve zeka yönünden zenginleşmesiyle, Matt Damon’ın aldığı kilolar ve ak düşen şakakları, umarız ikilinin arasında kıskançlık rüzgarları uçurmuyordur.

 

 

 

 

JOHNNY DEPP & MARILYN MANSON

 

 

Bir Tim Burton vazgeçilmezi olan Johnny Depp, tabii ki özel hayatındaki BFF’ini gotikler arasından seçmeliydi. Peki kimi seçti? Bakkala giderken rastlasanız tanıyamayacağınız Marilyn Manson ile. Vanessa Paradis ile yaz başında yollarını ayırmalarına rağmen, Manson’la kendisini sadece ölümün ayırabileceğini söyleyen Depp, arada sırada kankasına sahnede eşlik ederek estetiği arttırma görevini de üstleniyor.

 

 

 

 

BRAD PITT & GEORGE CLOONEY

 

 

Müzik sektörünün bromance liderliğini Kanye ve Jay Z paylaşıyorken, sinema sektörünün liderliğini ise tabii ki de iki yakışıklı Brad ve George üstleniyor. Bütün diğer aktör hacıkankalar gibi film setinde, yani Ocean’s 11 çekimleri esnasında tanışan ikili, medya görünürlüğünü arttıracak her türlü davete birlikte katılıp yan yana oturmaktan sıkılmadı. Gönül dostlarının davetlerde değiştirdiği tek şey, Jennifer Aniston’ın yerini Angelina Jolie’nin alması, okeye buldukları dördüncünün ise sürekli yeni bir afet olması oldu.

 

 

 

 

KANYE WEST & JAY Z

 

 

Amerika’nın gizli başkanları Jay Z ile Kanye, yakında bir parti kurup siyasete atılmak üzere şeklinde duyumlar ha aldık, ha alacağız. Watch The Throne ile hip hop dünyasının tahtını ele geçiren ikili, zevceleri Beyonce ile Kim’in de birlikte altın günü yapmaları için elinden geleni yapıyormuş. Ancak dedikodular gösteriyor ki; Beyonce, Kim zekasında bir kadınla aynı havayı solumamak için elinden geleni yapıyormuş.  Özel hayatları bizi ilgilendirmez ama, umuyoruz ki Mr. Carter, Kanye’nin içine sığdıramadığı egosundan nasiplenmeye kalkmaz. Eğer kalkarsa, dünyada, Amerika merkezli bir Ego Savaşları başlayabilir.

 

 

 

 

WILL FERRELL & JOHN C REILLY

 

 

Sakarlık komedisi üzerine kurulu komedinin ustaları Will ve John, şükürler olsun ki evde içip içip gülmek yerine ortak mizah anlayışlarını harikulade projelere dönüştürmeyi unutmuyor. Step Brothers, Talladega Nights ve web sitesi Funny or Die ile bizi oyalarken gizliden gizliye öpüşmeyi de ihmal etmeyen bu ekürinin, birlikte omuz omuza kahkaha atarken kalp krizi geçirip ölmelerinden de korkmuyor değiliz.