KALPAZAN YARİM: EN ÇOK KAZANAN MODELLER

KALPAZAN YARİM: EN ÇOK KAZANAN MODELLER


Girls Girls Girls, Money Money Money


"Survivor Taner niye hayatımıza girdi, nereden girdi?" diye kendi kendinize sorduysanız, cevabımız hazır.

Acun Ilıcalı'nın kolbastı, jüriyi yıkama yağlama ve kafa yanıklığı üzerine kurulu yetenek programı Yetenek Sizsiniz yarışmasında, siyahi bir arkadaşıyla freelance-varoş-rap'in anasını ağlatan "Almancı mı? Karadenizli mi? Kıprıslı mı? Nereli lan bu?" diye kodladığımız Taner Tolga Tarlacı'nın çıkış şarkısını öncelikle sizlerle paylaşmak isteriz:

 

 

Bu video'daki adı olmayan şarkıda geçen sözler "Girls, girls, girls. Money, money, money"den ilhamını alan Forbes durur mu peki? Koskoca bir hayır.

Görgüsüzlük listelerinde rakibi olmayan, sektör fark etmeksizin iş sahiplerini tek tek arayıp "Alo, abi kaç para kazanıyorsun yılda? Söyle işte ya, bak senin çalıştığın arkadaşın söyledi, ondan az mı çok mu? Bari onu söyle" diye diye darlama kralı olan Forbes, yine boş beleş bir listeyle çıkageldi.

 

Karşınızda dünyadaki en çok kazanan modeller listesi…

 

5. Liu Wen – 4.3 Milyon $

 

 

"Çin'den kız mı alınır?" 

"Çin'in kızları hiç çekilmiyor nazları."

"Çinlin mi var derdin var" gibi Asyalı mahalle delikanlılarının vasat söylenişine kulak asmayan Liu Wen; "Alınır, çekilir ve yok" diye cevaplıyor ağır ithamları.

 

Victoria's Secret'ın allahuekber-whoohoo temalı şovlarına çıkan ilk Asyalı model insanı nelerden vazgeçtirir, sıralıyoruz.

 

Nelerden Vazgeçtirir: 

 

– Sosyal medya özgürlüğünden vazgeçtirir. 

Bu ne demek? Şu demek: kız ortak isimli hesap açalım dese, tereddüt etmez açarsın. Mesela ismin Orhan Balta diye varsayalım, Wen'le beraber olmaya bir başladın, bir uyandın sabah Facebook'taki ismin Orhan Liu Wen Balta olmuş bile. Artık nasıl açıklarsın bu olayı arkadaşlarına, orasını da sen düşün Orhan Balta. 

 

 

4. Kate Moss – 5.7 Milyon $

 

 

"Kokaine güç yetmiyor, Pete Doherty ise çekilmiyor, Londra insanı süründürüyor, yaşlılık vay vay vay vay vay vay, yaşlılık vay vay vay vay vay vay" diye bir türkü tutturmuş giden gelmiş geçmiş en ünlü süpermodel Kate Moss, hala listenin üst sıralarında kendine yer buluyorsa vardır bir bildiği diye düşünüyoruz.

 

Paralel evrende yaptığımız çok uzun sürmeyen bir röportajda Moss Kızı; "Ölüm yeter lan benim" dedi ve kayıplara karıştı.

 

Nelerden Vazgeçtirir:

 

– Dediklerini yutturur. Sözünün eri olmaktan vazgeçtirir.

Nasıl mı? Şöyle ki, annenizin "Gördün mü? Esra gitmiş kendinden küçük bir çocuk bulmuş, bir de evleniyorlarmış, peeh" diye kocakarı söylenmelerinde "Anne haklısın o ne öyle kendinden büyük kadınla? Ben hayatta yapmam" cevabı verdiğiniz ve karşılığında "Yapmazmış değil mi oğluşum?" diye annenizden sonsuz övgü aldığınız zamanları hatırlayın. Şimdi o zamanların üstüne soğuk bir bardak su için.

 

 

3. Adriana Lima – 6 Milyon $

 

 

Aha yine çıktı karşımıza sevimlilik abidesi Acun Ilıcalı. 

Görgüsüz gibi kızının sevdiği şarkıcıları ve kuvvetle ihtimal halı saha ekibiyle maç sonrası muhabbetlerinde kivili oralet eşliğinde övdüğü güzel kadınları dandik yarışmasına getiren Ilıcalı sayesinde tüm ülkemizin adını zikretmeye başladığı mega güzel model, vergi dairesi çıkışında görüntülendi. 

Fenerbahçe taraftarlarının, her UEFA Kupası muhabbeti açıldığında yaptığı 6-0 hareketini yapan Lima, Range Rover'ına binerek kameramanlardan hızla uzaklaştı.

 

Nelerden Vazgeçtirir?

 

– Arkadaşlarınızdan vazgeçtirir.

Nasıl mı? Şöyle; "Alessandro çağırdı, nargile kafedelermiş, çabuk gel diyorlar, Enrique de seni istemiş, futbol muhabbeti filan yapıyorsunuz ya bebito, hadi gidelim", "Victoria's Secret özel partisi var aşkıt, ha yok seninkiler gelemez sadece +1'im var gidelim mi?" teklifleri bir gelsin, göreyim bak seni, sonra rakıya mi gidiyorsun arkadaşlarınla yoksa ver elini Heidi Klum'la kahve içmeler, Helena Christensen'le şarap-balıklar…

 

 

2. Miranda Kerr – 7.2 Milyon $

 

 

Şu güzelim kızı yakışıklı kısa Orlando Bloom'a gelin olarak verdik ya, yanarız yanarız ona yanarız.

Sen git Türkiye'de dondurma için araba süren, saçını oryalle açtırıp Orklara uzaktan uzaktan ok atan, Jonijip'le korsanlık peşinde koşan adama var…

 

Şaka şaka, iyi yaptı, çoluğa çoğua karıştı. Çocuğumuz var çocuğumuz var, çocuğumuz var, çocuğumuz var sonuçta herkesin çocuğu var.

 

Nelerden Vazgeçtirir?

 

– Fiziksel özgürlüğünden vazgeçtirir.

Nasıl mı? Şöyle; dese ki "Ben eski kocamı özledim, o arada saçını sarıya, hatta beyaza boyardı, boyar mısın sevgilimkankam?" ne yapacaksın, boyamayacak mısın? Boyayacaksın, çıkacak simsiyah kaşlar ortaya… 

"Orlanduş lüle lüle uzatırdı arada, uzatır mısın sen de, ne olur?" diyecek, salacaksın saçları, Fenerbahçe'nin çevirmeni Tuncay gibi olacak saçların ve daha bir sürü şey…

 

 

1. Gisele Bundchen – 42 Milyon $

 

 

Valla söyleyecek çok şey bulamadık Gisele hakkında, kilitlendik, onun yerine Tarkan hislerimize tercüman olsun isteriz:

 

 

Nelerden Vazgeçtirir?

 

– Evi barkı, anayı babayı sattırır.

Nasıl mı? Şöyle; hani derler ya "Evi barkı sattım bir kız için, annemi babamı karşıma aldım. Rüyadan bir uyandım ev yok, bark yok, ana baba hızlı aramalardan çıkmış, sokakların adamı olmuşum." Tam üstündesiniz