DARPHANE (DARPHEYN) ÇİFTLER LİMİTED ŞİRKETİ

DARPHANE (DARPHEYN) ÇİFTLER LİMİTED ŞİRKETİ


Hop Hop, Aile Var


Bitmek tükenmek bilmeyen "Kim ne kadar kazanıyor?" listelerimiz bitmek tükenmek bilmiyordu.

 

Son kalan paramızla gidip aldığımız Forbes'te gördüğümüz listeler aklımızı alıyor, ağzımıza sakız oluyor, kıskançlığımız parmaklarımıza vuruyor ve okuduğunuz bu saçma sapan listeler doğuyor.

 

İşte yılın en çok kazanan çiftleri ve "O parayı allah bilir nereye harcıyordur onlar" isimli çalışmamız…

 

1. Jay-Z & Beyoncé – 95 Milyon $

 

 

"Evet biz kazandık o kadar parayı. Bakın elimde bir, masamda bir şişe olmak üzere, iki şişe şampanya içiyorum… İki şişe, aynı anda…"

 

Köfte dudağıyla meşhur sinkaflı müziğin prensi Jay-Z bu sene hem vasat ötesi albümü Magna Carta Holy Grail'i piyasaya sürdü, hem turladı, hem de spor işine el attı. Bizdeki ünlüler genelde halısaha, en fazla halter salonu açarlarken köfte dudak, NYC'deki Barclays Center'ın hissedarı olarak da turnayı gözünden vurdu. Gözü adeta bir Emrah Mağden gibi doymayan şarkıcı bir yandan da Kevin Durant'in filan menajerliğini yapmakta.

 

Beyoncé'nin eli armut mu topladı? Koskoca bir hayır. Saçlarını Damat Ferit gibi kestirerek 'friendzone' bölgemize en üst sıralardan giriş yapan deliabla bütün sene turladı, paralarını saydı, faize yatırdı, eline kuponu alıp Al Capone'u aradı ve kazandı. 

 

Paralarını nerelere harcıyorlardır?

 

Tamamen işkembeden attığımız tahminler:

 

– Dudak nemlendiricisi.

– Kanye West'ten uzakta olmak için egzotik tatiller.

 

 

 

2. Tom Brady & Gisele Bundchen – 80 Milyon $

 

 

Bizdeki topçu / model birleşmeleri Volkan Demirel ve karısı, Selçuk Şahin ve o sarışın kız, Rüştü ve sarışın karısı gibi sonuçlar doğururken Amerika'daki topçu / model birleşiminden roketatar çıkıyor ortaya.

 

Ofisimizdeki erkeklerin "Ne yatı katı? Anamı babamı tanımam" diyerek betimlediği Gisele Bundchen ve ofisimizdeki kızların "…" diyerek hayranlıklarını dile getirdiği Tom Brady eşit derece ev hanesine katkıda bulunarak en sağlıklı çiftlerden oluyorlar. Evde bir olası pizza söyleme anında kimsenin Domino's söyleyelim diye direteceğini düşünmüyoruz. Domino's girmeyen eve mutluluk girer.

 

Paralarını nerelere harcıyorlardır?

 

Tamamen işkembeden atmadığımız tahmin:

 

–  20 milyon Dolar'a ahanda aşağıdaki evi yaptırmışlar. Bunun doğalgazıydı, elektriğiydi derken zaten elde avuçta kalmaz ki…

 

 

 

3. Brad Pitt & Angelina Jolie – 50 Milyon $

 

 

Gün geçtikçe sevimsizleşen ikililerden, hatta Tom Cruise'un bekar kaldığı bir dünyada rahatlıkla en sevimsiz çifte oynayacak Brad Pitt ve Angelina Jolie bu sene de ceketini atıp 50 milyon Dolar kazananlardan.

 

Zamanında rocker tavırları ve yaptığı dengesiz saçma sapan hareketleriyle bir jenerasyonu yoldan çıkartan Jolie, son zamanlarda kilo vermek, düzinelerce çocukla uğraşmak ve United Nations yardım işleriyle kafayı bozmuş durumda. İyi bir şey yapıyor aslında da, fanatikten hallice yapınca bize bir çirkin gelmeye başladı. 

 

Paralarını nerelere harcıyorlardır?

 

Tamamen işkembeden attığımız tahminler:

 

– Ebru Şallı Pilates DVD'leri.

– Seda Sayan elma krom hapları.

 

 

 

4. Ashton Kutcher & Mila Kunis – 35 Milyon $

 

 

Güzel allahımıza sahiplerine bağışlamasını dilediğimiz iki kişi birbirini buldu. Gençler birbirlerini sevdiyse, bize bir şey demek düşmez.

 

Nokia'dan hallice iOS7 ve Alcatel'den bir tık daha renkli iPhone 5C'lerin tanıtımından sonra mezarında taklalar, röveşatalar atan Steve Jobs'ın filminde başrolü kapan Kutcher ve senenin en sulu kuru güldüren filmi Ted'deki dırdırcı kadın rolünü layığıyla oynayan Kunis'e selamlarımızı, saygımızı sunuyoruz.

 

Paralarını nerelere harcıyorlardır?

 

Tamamen işkembeden attığımız tahminler:

 

Bunlar baya olmuş bir çift. Bunlar tatlı yaşıyorlardır. Bunlar güzel yaşıyorlardır.

 

 

 

5. Kanye West & Kim Kardashian – 30 Milyon $

 

 

Sıra geldi The Görgüless'lara…

 

Ne iş yaptığını hala bilmediğimiz Kim Kardashian ve gizli cahil Kanye West maalesef beraberler. İlk bu haberi okuduğumuzda ah vah çekmiştik.

Daha sonra bebek yapacakları haberi geldiğinde de klasikleşmiş ah vah günlerimize koşa koşa gitmiştik.

Bebek gerçekten doğunca da aşağıdaki gibi bir tepki vermiştik:

 

 

Paralarını nerelere harcıyorlardır?

 

Tamamen işkembeden attığımız tahminler:

 

– Forbes muhabirlerine kendini Jay-Z'den çok para kazanıyor yazsınlar diye yüklü bir meblağ rüşvet vermiş olabilir.

– Sıradan bütün görgüsüzlerin aldıkları şeyler işte, pahalı araba, şampanya, saçma sapan ev, helikopter, denizaltı filan…

 

 

 

Bir Forbes "Kaç para lan bir flüd?" listesinin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız, önümüzdeki listelerde buluşmak üzere. 

Paranızı dikkatli harcayın, öyle bir lira beş lira filan diye savurmayın, öyle öyle birikiyor o paralar.