BİRAYI ŞOK SOĞUTMANIN A-ACAYİP YÖNTEMLERİ 02

BİRAYI ŞOK SOĞUTMANIN A-ACAYİP YÖNTEMLERİ 02


Daha Soğuk, Şok Soğuk


"Sıcaktan buzluğa giren pidecileri görünce çok şaşıracaksınız"

"Haziran sıcaklarından şikayetçi penguen bakın nasıl serinledi"

"İstanbul asfaltındaki sıcaktan pişebilecek 24 yemek" gibi habercilik harikası başlıkları görmeye başladık mı? Evet başladık.

 

Klimacıdan randevu almanın İngiltere Kraliçesi'nden randevu almaktan daha zor olduğu bir döneme girdiysek başımızı öne eğip yeni serinleme yöntemleri bulmak zorundayız.

 

Günde bir elin parmağını geçecek kadar duş alanlar, ofisten çıkıp şok soğuk bir bira içmenin hayaliyle yanıp tutuşanlar, hafta sonu 3 metrekareden çok bir yeşillik alan bulup orada pikniğe girmek isteyenlere bugün Birayı Şok Soğutmanın A-Acayip Yöntemleri'ndeki ikinci bölümümüzle yardım ediyoruz.

 

Bildiğiniz gibi Birayı Şok Soğutmanın A-Acayip Yöntemleri, yeni saati ve yeni günüyle Cuma günleri 16.00'da Play Tuşu ekranlarında.

 

Günün sorusu geliyor; su 0 derecede donuyorsa, biradaki ideal şok soğukluk derecesi olan -1 nasıl muhafaza edilir?

 

a) Edilmez

b) Kuyu suyu kullanılır. Hem de bedava, mis gibi paramız cebimizde kalır.

c) Buz için kullanılacak su, dolaba konulmadan içine tuz atılır.

d) Turist Ömer Uzay Yolu'ndaki Tuz Canavarı'nın güzel bir dolabı varmış, bira ona emanet edilir.

 

Test Sonucu: A'lar çoğunluktaysa (çoğunluk = 1) emekli albay olabilirsiniz. B şıkkınız çoğunluktaysa biraz cimrisiniz, ama bir şey diyelim mi; böyle böyle zengin olunuyor. C şıkkınız çoğunluktaysa işinizi biliyorsunuz. D şıkkınız çoğunluktaysa da şakacının önde gidenisiniz.

 

 

Yukarıda gördüğünüz epey kolay teknikle, -1 dereceye düştüğünde evrim geçiren şişedeki birayı tanıştırırsanız siz de şok soğuk bir yaz geçirebilirsiniz.