BİRAYI ŞOK SOĞUTMANIN A-ACAYİP YÖNTEMLERİ 03

BİRAYI ŞOK SOĞUTMANIN A-ACAYİP YÖNTEMLERİ 03


Felaket Soğuk, Şok Soğuk


Sıcaktan ne düşündüğünü duyamayanlar, üstüme litre litre soğuk bira atın diye nara atanlar, buzluğumu kaybettim hükümsüzdür diye gazeteye ilan verenler; gün sizin gününüz.

 

Hafta sonuna biz diyelim bir, siz deyin iki, son sınavınız akşamaysa üç, patronunuz salmıyorsa dört saat kala Birayı Şok Soğutmanın A-Acayip Yöntemleri'ndeki samanlığı seyrana çevirecek üçüncü yöntemimizle karşınızdayız.

 

Ütüyü ocak olarak kullanıp sucuk pişiren, kettle'ı atomlarına ayırarak lavaboya sıcak su aparatı olarak monte eden, çakmak-çatal-masa kullanarak bira şişesi açan kardeşlerimizin çabalarını görüyor ve arttırıyoruz; otomatik tornavidayla 1 dakikadan az bir süre içinde birayı şok soğutuyoruz.

 

Günün sorusu ise Berlin'de yaşan Hüseyin Dudak'tan geliyor;

 

"Almanya'da yazları şok yaz değil. Şok yaz olunca da biea entegraşyon sorunu yaşıyor. Evde benim şok aparat yok, otomatiş tornavida vaa, buz vaa. Biramı nasıl en şabuk ideal şoğukluk derecesi olan -1'e getirebilirim herr Play Tuşu? Danke."

 

Değerli okuyucumuz Dudak'a şıklar hazırladık:

 

a) Otomatiş tornavidayı satınca dünya para eder. O parayla şok soğuk dolaplarına girişilebilir.

 

b) O iş yaş.

 

c) Otomatiş tornavida kiralık olarak kullanılabilir. Kira karşılığı bira takasına gidilebilir.

 

d) Termos, buz ve kova edindikten sonra aşağıdaki illüstrasyona bir göz atılabilir.

 

Test Sonucu: Bu testimiz biraz zordu. TUS gibi üç doğru cevabımız var fakat A veya C şıkkıyla ilerlendiğinde canından çok sevdiği otomatiş tornavidasına başka eller değeceğinden dolayı biz okuyucumuza ve size D şıkkıyla ilerlemeyi tavsiye ediyoruz.

 

 

Yukarıda gördüğünüz şimdiye kadarki en komplike ama bir o kadar da efektif yöntemle yazın düzenlenecek pikniklerin, ev partilerinin ve daha bizim haberimizin bile olmadığı bir sürü güzel etkinliğin yıldızı ve şok soğuk bir yazın mucidi olabilirsiniz.