IPHONE 6’NIN PİYASAYA ÇIKMASIYLA BAŞIMIZA EKŞİYECEK KONUŞMALAR

IPHONE 6’NIN PİYASAYA ÇIKMASIYLA BAŞIMIZA EKŞİYECEK KONUŞMALAR


Apple'i Değil, Ayvayi Yedik


iPhone aşağı, iPhone yukarı. Dün düzenlenen Apple sunumuyla tanıtılan yeni iPhone modelleri, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek küçük kıyametin ayak sesleriydi. Klas adam Steve Jobs'un yerini alan Tim Cook'un perşembe pazarında don satan abiymişçesine pazarladığı ürünleri ile iPhone 5 çağı kapanacak ve iPhone 6 çağı açılacak. 

 

Asgari ücret kazananı da, kara para aklayanı da, milyon doları cukkalayan CEO'su da tek bir amaç için birleşecek. iPhone 6'ya terfi etmek.  Evet; fiyat özellikle ülkemiz şartları düşünüldüğünde çok pahalı. Ama hepimiz de biliyoruz ki ne kadar söylenirsek söylenelim, ne kadar bok atarsak atalım, eninde sonunda kendimizi iPhone 6'ya taksit yaptırırken bulacağız. Cebinde 5 TL'yle işe giden satış danışmanının bile muhakkak yeni iPhone satın aldığı bir ülkede birbirimizi yemeyelim. iPhone 6'nın büyük bir kesim tarafından statü göstergesi olarak görüldüğü kabak gibi ortada.

 

Resimler arasındaki farkı bulun

 

iPhone 6 için kamp yapanlar yakında zombiye dönüşecek ve aşağıdaki bahsettiğimiz başlıklarla zombi gibi beyninizi yiyecekler.

 

28 Gün Sonra değil, iPhone 6'dan sonra

 

Ha bu arada onu hangi cebe sokacağız arkadaş? Haydi 6 bir nebze olsa tamam da, 6 plus'ı içine alacak normal bir cep henüz geliştirilmedi. Biz tekstil sektöründe çalışsaydık, ekibi toplar ve 6 plus'ı içine alabilecek bir cep tasarlardık. Bu tasarımımızı da Tim Cook'tan daha havalı bir şekilde halka tanıtırdık. Emin olun; bu sunum en az iPhone 6 plus kadar ses getirebilirdi. Biz sizlere şimdilik alternatif bir moda akımını tekrar canlandırmanızı öneriyoruz. KARGO PANTOLON!

 

iPhone 6 plus'ın ilacı burada. İçine tüm dünyayı alabildiğiniz, içinden fil çıkarabilen Kaptan Mağara Adamı'ndan hallice pantullar!

 

 

GDO'lu iPhone

 

Bir dönemin vazgeçilmezi kargo pantolonlar ve mega boy cepleri sayesinde bir cepte iPhone 6 plus'ı bir cepte de iPhone 6'yı rahatlıkla taşıyabiliriz.

 

Sadede gelelim; iPhone 6 ve 6 plus'la birlikte bizleri asıl bekleyen tehlike ne? iPhone 6'yla tekrar hortlayacak, dost meclislerinde konuşulacak, metrobüsten mega pahalı restorandaki yan masaya kadar her yerde dillendirilecek o meşhur konuşmalar geri dönüyor. 

 

FACEBOOK'TAN "YAKIN ZAMANDA YURT DIŞINA ÇIKACAK/ÇIKMIŞ" ARKADAŞLAR SORMAK

 

Şu gördüğünüz kağıt parçası için insanlar zombi olacak ve birbirine yiyecek. O pasaportu yakın, atın. Kafanız rahat etsin.

 

Yurtiçindeki yüksek iPhone fiyatından gözü korkan müzmin Apple kullanıcısı, çözümü "Amerika'da daha ucuz ağbi" motto'sunda bulacak ve Facebook iletisine yukarıdaki başlığı yazacak. Bir de pasaporta işletme mevzuu var ki düşman başına. Yurtdışından aldırdığı iPhone'u pasaporta işletemediği için boynu bükük gezecek, jailbreak'i çıkana kadar sürüm sürüm sürüneceklere şimdiden kolay gelsin.

 

"TAHTAKALE'YE BAKTIN MI ABİ?"'CİLER

 

Esnafın merakla beklediği iPhone 6 şenlikleri başlıyor.

 

Yine yüksek fiyattan ötürü beli bükülen bir başka kesim… Yıllardır ülkemizin elektronik cihaz yükünü çeken Tahtakale piyasası, garantisiz telefonları, garantili olsa da güvenilmezliğiyle insanımızı iki arada bir derede bırakmaya aday. Bir dostunuzun "Ben Tahtakale'den şu kadr fiyata aldım" demesiyle içinizdeki Jack Sparrow'dan hallice korsan güdüsü harekete geçecek. Ama bir başka arkadaşın "Abi garanti olayı feci sıkıntı" demesiyle korsan bayraklarını yarıya indireceksiniz. Ah ulan Tahtakale…

 

"7 ÇIKSIN 6 ALIRIM"CILAR

 

iPhone 7, Çeçenistan Apple Store'da görücüye çıktı

 

Bu gruba giren arkadaşlar yüksek fiyatın en düşük noktasına gelmesini bekleyenlerden oluşuyor. Aynı transferin son günü 2 milyon euro'luk oyuncuyu 1'e kapatan Anadolu kulüplerimiz gibi. Bu arkadaşlar PlayStation 3 çıktığında 2 alan insanların uzaktan kuzeni olurlar aynı zamanda. Her ne kadar ucuza alacak olsalar da ürünü en sıcak anında satın alamamış olmaları içlerinde büyük bir yaradır. Kimseye belli etmemeye çalışırlar ama sahip oldukları huysuzluk ve asabiyetin temelinde aslında "7 çıksın 6'yı alırım" anlayışı yatmaktadır.

 

"BEN S'İ BEKLİYORUM"CULAR

 

İyi diyosun abi ama aynı şeyi 5S için de demiştin

 

Aha işte mükemmeliyetçi arkadaşlar. 6'da çıkabilecek herhangi bir teknik sorunla karşılaşmaya yürekleri dayanmaz. Apple'ın tüccarlığındaki başarısı işte burada devreye girer. İki ufak yenilikle, yok parmak iziydi, yok retinaydı, yok Terminator 2'deki alüminyum adamdı diyerek S'i de bir şekilde kakalamayı başarırlar. "S'i bekliyorum" demek aslında "Şu an param yok" demenin de bir başka şeklidir aynı zamanda. Çünkü hayatı kira ve taksitlere endeksli olan bu gruptakiler tek kurşun kalmış tabancalarını en doğru zamanda kullanmak isterler.