HBO’NUN 2015 HEDİYELERİ

HBO’NUN 2015 HEDİYELERİ


HBO Harikalar Diyarı'nda bu sene


Ülkemiz dizilerinin kısır senaryolarından, zorlama oyunculuklarından ve her hafta iki saat sürerek iç kıyımı yaşatan dünyasından uzaklaşmak çok kolay… Yabancı diziler arasında IQ’su yüksek senaryolarıyla göze çarpan birçok seçenek var. Torrent’in de yardımıyla bu seçeneklerden hoşunuza gideni seçip kafanızı kolaylıkla rahatlatabilirsiniz.

Fatmagül’ün suçundan, kesitin en gerçeğinden, Doktorlar’ın bitmeyen tekrarlarından uzaklara, dizilerin harikalar diyarına açılan kapılardan birini HBO sunuyor. Yıllardır birbirinden klasik dizilere imza atarak, “HD izle, hemen izle” motto’sunu en keyifli şekilde hayata geçirmemizi sağlayan kanal, bu yıl da birbirinden ilgi çekici yeni projeler vadediyor.

İşbu yazımızda HBO’nun yeni projelerini sizlere daha yakından tanıtalım istedik. Game of Thrones, Boardwalk Empire, Girls, True Detective, True Blood, Entourage ve The Newsroom gibi şahane işleriyle yıllardır müptelalığı da beraberinde getiren HBO, bizler için çok güzel sürprizler hazırlıyor.

 

WESTWORLD

Senaryo yazımındaki yeteneğini çok kez kanıtlayan Jonathan Nolan’ın Lisa Joy’la beraber yeniden çektiği 70’lerin bilim kurgu klasiğinin yayın tarihi henüz netleşmedi. 2015 sonlarına doğru yayınlanması beklenen dizi, Michael Crichton’ın yazıp yönettiği 1973 tarihli filmi televizyon dizisi formatında karşımıza çıkaracak.

Dizinin oyuncu kadrosundan etkilenmemek mümkün değil… Anthony Hopkins, James Marsden, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Miranda Otto, Rodrigo Santoro, Ed Harris, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Angela Sarafyan ve Simon Quarterman’ın yer aldığı diziyi HBO bayimizden ısrarla istemek için sabırsızlanıyoruz.

 

THE BRINK

21 Haziran’da yayınlanmaya başlayacak The Brink’in başrollerinde komik adam Jack Black ve aşure gibi proje seçkisiyle sevdiğimiz Tim Robbins yer alıyor. İlk sezonu 10 bölüm sürecek kara komedi türüne demir atan dizi, Üçüncü Dünya Savaşı’nın çıkmasını engellemeye çalışan üç kişinin hikayesini anlatıyor.

Dizinin ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

 

BALLERS

HBO’nun Amerikan futbolunu temel alacağı yarımşar saatlik bölümlerden oluşan projenin kadrosunda; Dwayne Johnson, Omar Benson Miller, John David Washington, Rob Corddry, Troy Garity, Donovan Carter, Jazmyn Simon, Taylor Cole ve LeToya Luckett yer alıyor. Dizi yapımcılığı kariyeri giderek genişleyen Mark Wahlberg’ün yapımcılığını üstleneceği Ballers, 21 Haziran’da başlıyor.

Bu üç dizinin haricinde akıbetleri henüz netleşmeyen iki yeni HBO projesi daha var. İlki, yine Christopher Nolan’ın kardeşi Jonathan Nolan’ın ellerinden çıkacak Fountain. Isaac Asimov’un kült bilim kurgu serisi, Westworld’ün ardından televizyon dizisi formatına uyarlanacak.

Bir diğer projede ise Martin Scorsese ismini görüyoruz. Müziğin merkezinde olacağı dram ağırlıklı dizi, 2015 yılı içinde yayınlanacak. Henüz ismi belli olmayan dizinin yönetmenlik koltuğunda Scorsese’yle beraber David Tedeschi oturacak. 70’li yılların New York’unun ilham verici müzik sahnesini konu edinecek dizinin yapımcılığını ise, Rolling Stones frontman’i Mick Jagger ve George Mastras üstlenecek. Olivia Wilde ve Bobby Cannavale’nin başrolde olduğu dizide; Juno Temple, Andrew “Dice” Clay, Ato Essandoh, Max Casella, James Jagger, Jack Quaid, Birgitte Sorenson, P.J. Byrne, J.C.MacKenzie, Bo Dietel, Armen Gary, Robert Funaro ve Joe Caniano da yer alacak.