RUN w. Play Tuşu 01

RUN w. Play Tuşu 01


Koşmayan kalmasın!


İşten çıkarsın yorulmuşsundur, sabah erken kalkarsın zaten daha kendinde değilsindir, bir gün önce çok içki içmişsindir kalbin tekliyordur ve daha bir sürü bahaneler… Koşu hem zihni, hem vücudu özgürleştiriyor, yayılma bahanelerinizden kurtulmanız için RUN playlist’lerimiz başlıyor.

run_facebook_20siz (1)

Her haftanın başında; hafta sonunun çöplerinin vücutta tıkanması, camdan dışarıya manasız uzun bakışlar, kıçını kaldıramamalar gibi hissiyatlar artık beyaz bayraklarını çıkartıp sallayabilir.

Üşenmek yok, her hafta başında sağlam bir koşu, bütün derdinizin çaresi olacak. Bahanelerinizi birer birer azaltmak için de her hafta başında buradan ulaşabileceğiniz roket gibi bir playlist’le Play Tuşu, sırtınızı sıvazlayan koşu partneriniz olacak.

İlk playlist’imiz Mr. Oizo ile Fransa’dan ufak ufak funky başlayıp, Vinyl’daki muazzam Julian Casablancas – The Velvet Underground cover’ıyla vites yükseltiyor, üstüne LCD Soundsystem, Prodigy derken, Karaköy Lokantası’ndaki peynir tatlısı kıvamındaki Robert Mitchum ile sonlanıyor. Run w. Play Tuşu 01 tam 10 km’lik, dileyen 5 koşar, isteyen 10 koşar, hızını alamayan repeat’e alıp 20 koşar…

Biz her hafta buradayız, Spotify hesabımızı takip etmeyi unutmayın, sürprizler yakında…