PRIMAVERA 2017’YE HÜKMEDECEK TEK PLAYLIST

PRIMAVERA 2017’YE HÜKMEDECEK TEK PLAYLIST


Amme hizmetleri devam ediyor


Dün “Ver elini Coachella!” demiştik. Bugün ise biraz gecikmeli de olsa ikameti daha uçaktayken şehir planlamasıyla akıl tutulmasına sokan, ucuz yiyecek/içecek ve kaliteli hayat kombiniyle rüyalarda yaşatmaya devam ettiğimiz Barselona’ya aldırıyoruz.

Tam 1 ay evvel kadrosu açıklanan Primavera Sound 2017; Bon Iver, Arcade Fire, Frank Ocean, The xx, Slayer, Aphex Twin ve Grace Jones’un üst sıralarda yer aldığı kadrosuyla her zamanki gibi TEM otobanına bağlayarak uzadıkça uzayan bir afişi hayatımıza sokmuştu.

31 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek festival, her zamanki gibi Barselona’yı küçük bir İstanbul’a çevirecek. Kahvaltıya gittiğinizde, akşam şehirde dolaşırken, festival alanında üç beş tur atarken bol bol Türkçe duyacaksınız ve yakın/uzak tanıdıklarınızla “Sen de mi geldin ayol?” sohbeti çevirebileceksiniz.

Primavera2017

Esas konumuza dönelim.

Biz yine dev bir playlist yaptık! Primavera Sound 2017’deki tüm isimleri birleştirip Spotify’da hükmedecek tek playlist’imizde tam 327 şarkı mevcut. Yaklaşık 27 saatlik playlist’le “Önüm, arkam, sağım, solum Primavera!” deme şansına sahipsiniz.