144 DOLARA BİR SENE BOYUNCA HAMBURGER YEMEK

144 DOLARA BİR SENE BOYUNCA HAMBURGER YEMEK


Sonra insanlar neden obez oluyor?


Her gün kuru fasulye pilav yer misiniz? Cevabınız evet ise tebrikler, size diyecek bir şeyimiz yok. Peki her gün hamburger yer misiniz? Taptaze ekmeği, taze yeşillikleri, kararında pişmiş eti ve sosların muhteşem birleşiminin yanında ince uzun doğranmış patates kızartmasını da düşününce hayır demek imkansıza yakın gibi. Siz de bize katılıyorsanız ve cevabınız evet ise hiç düşünmeden Philadelphia veya New York’a taşınabilirsiniz.

Çünkü bu iki mega kentten birine taşındığınız taktirde Philadelphia menşeli PYT Burger’ın New York’ta Haziran ayında açacağı yeni şubesinde 144 Dolar karşılığında 365 gün boyunca istisnasız her gün bir hamburger ve orta boy patates kızartması yiyebilirsiniz. Tabii ki bu kampanyadan bakkaldan ekmek alır gibi faydalanamıyorsunuz maalesef, bir hamburger bir patates kızartması o kadar… Basit bir matematikle normalde 4380 dolar ödemeniz gereken bu menüye, %97’lik ağız sulandıran indirimi ünlü fırsat sitesi Groupon sağlıyor.

Her gün bu ve benzeri onlarca fırsat sitesine bakanların hayallerini süsleyen haberin yurdum Burger’cılarına örnek olmasını temenni ediyor, hepinize afiyet olsun diyoruz.