A’DAN Z’YE EMINEM’İ ANLATAN YENİ BELGESELİ İZLEYİN

A’DAN Z’YE EMINEM’İ ANLATAN YENİ BELGESELİ İZLEYİN


Dr. Dre ve 50 Cent de bulunur


Slim Shady’nin 90’lar sonundaki eski formunda olmadığı aşikar. Bir dönem hit üstüne hit şarkı ve videolarıyla hayatımızın orta yerine kurulan Eminem, ülkemiz liseli gençleri tarafından kafadan atılan şarkı sözleriyle haklı başarısını taçlandırmıştı. Son olarak Shady XV ile ‘Best of’ kervanına katılarak karşımıza çıkan sarı çiçek, çalkantılı kariyerinin özet görüntülerini bizlere sundu.

Bugüne kadar çeşitli kaynaklarca derlenmeye değer hikayesi belgeselleştirilen, kitaplara konu edilen, hatta 8 Mile ile beyaz perdeye de yansıyan Eminem, bu sefer de Complex tarafından belgesele meze oldu.

Sarı çiçeğin hikayesini Shady Records’ın hikayesiyle paralel olarak aktaran Not Afraid isimli 32 dakikalık belgeselde, 50 Cent ve Dr. Dre gibi sektörün duayen isimleri de karşımıza çıkıyor.

Shady Records’ın 15 yıl önceki kuruluş yılları hakkında duymadığınız/az duyduğunuz hikayelerin birinci ağızdan aktarıldığı kaliteli belgeselde, popüler müzik tarihinde önemli bir yer edinen Eminem ve arkadaşlarını izliyoruz.