DAYAK ALL-STAR TAKIMI EXPENDABLES DİZİ OLUYOR

DAYAK ALL-STAR TAKIMI EXPENDABLES DİZİ OLUYOR


Mega dayak artık TV'de


80’lerden günümüze aksiyon filmlerinde yer alan isimlerin toptancılığa giriştiği Expendables serisini nasıl bilirsiniz? Eğer filmleri izlemediyseniz bile senaryo hakkında üç aşağı beş yukarı bir fikir yürütebilirsiniz.

‘Dayak, tabancalı dayak, yumruklu dayak, bıçaklı dayak, toplu dayak, bitiş’ şeklinde özetleyebileceğimiz Expendables serisinin bu kadar büyük ilgi görmesinin sırrı, tabii ki iddialı kadrosundan geçiyor.

Sylvester Stallone’un bir zamanlar en büyük beyaz perde rakibi olan ünlü aksiyon yıldızlarını aynı çatı altında toplamasıyla başlayan çığın önü alınamıyor. Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison Ford, Bruce Willis, Wesley Snipes, Jet Li, Chuck Norris ve Jean-Claude Van Damme başta olmak üzere nice ünlü beyaz perde dayakçısının arzı endam ettiği seri, bu sefer de TV dizisiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Fox’ta yayınlanacak dizinin yapımcı koltuğunda Sylvester Stallone’un oturacak olması, her yeni bölümde sürpriz yıldızların karşımıza çıkma ihtimalini güçlendiriyor. Stallone’un, Avi Lerner’la beraber başımıza öreceği Expendables dizisi çorabının net yayınlanma tarihiyle ilgili bir bilgi ise henüz mevcut değil.

Kısacası; en iyi dayak atan kazansın!