EMMA WATSON’DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL SÖYLEŞİ

EMMA WATSON’DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL SÖYLEŞİ


Alkışlar bir kez daha Emma Watson'a


Geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleşen Birleşmiş Milletler konuşmasında, kendisiyle ilk karşılaştığımız Hermione halinden, aklı son derece başında bir bireye evrildiğine tanıklık ettiğimiz Emma Watson, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Facebook’un konuğu oldu. Bir saatlik söyleşi boyunca farklı sorulara yine gayet mantıklı ve akıl dolu cevaplar veren Watson, taşıdığı İyi Niyet Elçisi etiketinin tüm sorumluluklarını karşılayabilecek nitelikte biri olduğunu tekrar kanıtladı.

Eylül ayındaki konuşmanın ardından hız kazanan HeForShe kampanyasının ismini taşıyan söyleşi, Londra’da gerçekleşti ve Facebook’tan canlı yayınlandı. Cinsiyet eşitsizliği temelli sorulara dikkatle dinlenesi ve dersler çıkarılası cevaplar veren Emma Watson, ilginç bir anısını da paylaştı.

Ayakta alkışlanan Birleşmiş Milletler konuşmasının ardından, bir web sitesi tarafından çıplak fotoğraflarının sızdırılma tehdidini aldığını belirten Watson, karşılaştığı tehdit durumunun birçok kadının başına geldiğini söyledi. Tehdidin yalan olduğunu bildiği için içi rahat olduğunu, ama yine de çok kızdığını sözlerine ekledi. Bu durumun kendisini düşüncelerini dile getirmekten asla alıkoymadığını, aksine daha da hırslandırdığından bahsetti.

Canlı yayını kaçıranlar için bir saatlik dikkatle dinlenesi söyleşi ektedir. Tekrar ağzına sağlık Hermione.

,