SALON İKSV YENİ SEZON PROGRAMI AÇIKLANDI

SALON İKSV YENİ SEZON PROGRAMI AÇIKLANDI


Seç, beğen, al


Etkinliğe kurşun attığımız günler başladı… Yaz festivalleri bir bir bizleri terk ediyor, mekanlar yaz tatiline giriyor, bize de önümüzdeki maçlara bakmaktan başka çare kalmıyor.

Neyse ki Eylül ayıyla birlikte, hiç bitmeyecek gibi duran tatil sezonu sona erecek ve yine büyük şehirlerdeki stres dolu hayatlarımıza devam edeceğiz. Müzik, her zamanki gibi bu stresin altından kalkmamız için elinden geleni yapan arkadaşımız olmaya devam edecek. Salon İKSV de aklınıza kazınması kuvvetle muhtemel performanslarla en iyi arkadaşımızı bizlerle buluşturmak için çalışacak.

Evet, Salon İKSV’nin yeni sezon programı gayet iştah açıcı…

Kimler mi var? Hemen buyuralım.

Maceramız 10 Eylül’de The Soft Moon’la başlıyor. 12 Eylül’de Angel Olsen, 3 Ekim’de Soley, 9 Ekim’de East Inda Youth, 10 Ekim’de Great Lake Swimmers, 13 Ekim’de Hiatus Kaiyote, 14 Ekim’de Sons of Kemet, 15 Ekim’de Sebadoh, 16-17 Ekim’de CéU, 29 Ekim’de Zola Jesus, 30 Ekim’de Neneh Cherry with RocketNumberNine, 3 Kasım’da Rhye, 5 Kasım’da Colin Stetson & Sarah Neufeld, 11 Kasım’da Fabrizio Paterlini, 12 Kasım’da Dawn of Midi, 14 Kasım’da Christian Scott, 16 Kasım’da Unknown Mortal Orchestra, 19 Kasım’da Norwegian Oud – Yinon Muallem, Daniel Herskedal, Arild Hammero, 20 Kasım’da Hidden Orchestra, 26 Kasım’da Waxahatchee, 28 Kasım’da Suuns & Jerusalem in My Heart ve 11 Aralık’ta Jacco Gardner’i izleyeceğiz.

Seç, beğen, al. Hepsini al.