GORILLAZ’DAN ALBÜMÜN ÇIKIŞ TARİHİYLE İLGİLİ GİZEMLİ MESAJ

GORILLAZ’DAN ALBÜMÜN ÇIKIŞ TARİHİYLE İLGİLİ GİZEMLİ MESAJ


Neredesin 2D yüzlüm!


Yeni albümü öncesi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla heyecanımızı en üst seviyede tutan Gorillaz’dan albümün yayınlanması için muhtemel bir tarih/saat geldi.

gorillaz-1

En son 2011’de yayınladıkları The Fall albümünden sonra gözlerimizi ve kulaklarımızı merakta bırakan İngiliz grup, yeni albümünün tanıtımı için bir süredir internetin altını üstüne getiriyor. Tek tek grup üyelerinin hikayelerini paylaştıkları kitaplar ve Jamie Hewlett’ın Twitter’da paylaştığı GIF’ler gibi çeşitli paylaşımlarla bizleri yeni albüme iyice ısındıran Gorillaz, grubun gitaristi Noodle’ın profil oluşturduğu online dating sitesi OKCupid üzerinden gizli bir mesaj yayınladı. Bir Reddit kullanıcısının fark ettiği ve şu anda kapalı gözüken OKCupid’deki profilinde gördüğümüz “Ready? 12:11 xxDA” mesajının albüm veya single’ın çıkış tarihiyle ilgili olması ihtimali herkesi heyecanlandırdı. Grubun dinamosu Damon Albarn’ın geçen hafta bir hayranına albümün çıkmasına çok az kaldığını söylemesinden sonra gelen bu haber “Bu sefer cidden geliyor galiba” dedirtti.

Yani albüm 12 Kasım’da mı gelir? 11 Aralık’ta mı gelir? Yoksa 15 dakika sonra mı çıkar bilemiyoruz. Şimdilik elimizden gelen tek şey beklemek.