YENİ SOFIA COPPOLA FİLMİ THE BEGUILED’IN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

YENİ SOFIA COPPOLA FİLMİ THE BEGUILED’IN ÇEKİMLERİ BAŞLADI


Göz kamaştıran kadroyla beyaz perdeye cesur bir dönüş


İlk yönetmenlik deneyimi The Virgin Suicides ile beyaz perdeye giriş yapan, Lost in Translation filmiyle de yerini sağlamlaştıran Sofia Coppola, 1971’de Don Stiegel yönetmenliğinde ve Clint Eastwood başrolünde çekilmiş The Beguiled’ın yeniden uyarlamasının çekimlerine Louisiana’da başladı.

#thebeguiledmovie began filming today… Happy Halloween!

Elle Fanning (@ellefanning) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Kadın karakterleri çok lezzetli bir biçimde ele alan Coppola’nın Western’e el atacağı The Beguiled’ın; Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning, Angourie Rice ve Colin Farrell’den oluşan kadrosu ise göz kamaştırıyor.

Thomas P. Cullinan’ın 1966 yılında yazdığı A Painted Devil adlı romandan beyaz perdeye uyarlanan film ise ABD İç Savaşı yıllarında geçiyor. Colin Farrell’in canlandıracağı Kuzey’den gelen yaralı bir asker, ormanda bir kız öğrenci tarafından bulunur ve yakındaki kız yatılı okuluna tedavi edilmek üzere götürülür. Burada kaldığı süre boyunca kadınlar tarafından paylaşılamayan askerin sebep olduğu dargınlıklar ve yaşadığı ilişkileri işleyecek melodram, 23 Haziran 2017’de ABD’de vizyona girecek.

sofia-coppola-the-little-mermaid

The Godfather serisinin Oscar’lı yönetmeni babası Francis Ford Coppola’nın izinden başarıyla giden Akademi ödüllü ABD’li yönetmen Sofia Coppola, bakalım böyle kült bir filmin yeniden çevriminin altından kalkabilecek mi?