HAFTA SONUNA SIKI BİR GİRİŞ İSTİYORSANIZ ADRES BELLİ

HAFTA SONUNA SIKI BİR GİRİŞ İSTİYORSANIZ ADRES BELLİ


D is for Disco'dan Pazar sabahına kadar dans


Hafta içinin hafta sonuna en yakın kabul edilen günü, 2-3 gün sonranın hayallerini kurmanın da en tatlı olduğu zamanlardan biri. Pazartesi malum, Salı da sallanır derken ilaç gibi gelen Çarşamba, adeta bir erken Cuma-Cumartesi, bir erken yılbaşı sürprizi. Dolayısıyla şimdiden hafta sonu hayalleri kurmaya başlamamız doğal. Ancak bu denklemde haftanın gizli sürprizi, Leicester City’si, Seabiscuit’i olan Perşembe‘cileri üzen bir yan var. Neyse ki her zaman mazlumun yanında olan, iyi bir underdog hikayesinin değerini bilen Play Tuşu, bu duruma da el atmayı bildi… Uzun lafın kısası, yarın akşam, yani 22 Aralık Perşembe, D is for Disco’nun ikinci gecesinde birlikte o D’nin hakkını veriyoruz. Konuğumuz ise “spychedelic” olarak adlandırdığı sound’uyla Alpman.

Ancak haftanın burada bittiğini düşünen, alnının iki karış karışlanmasını hak eder. 2016’yı paketlemeye yaklaştığımız bu günlerde “Yıllar biter, bizde Cuma gecesi bitmez” diyen Anjelique, hafta sonunun resmi açılışını Electronica Festival ve Chill-Out’u bizlerle buluşturan Beegee, bir de hayatta olduğu kadar DJ kabinin ardında da enfes bir ortaklığa sahip Mr. & Mrs. Kazan‘la yapıyor.

Cumartesi akşamı ise Dinamo’nun dinamosu Fuchs ve türlerarası kuvvetli sound’uyla Yang, bizleri Pazar sabahına teslim edip önümüzdeki hafta sonuna kadar mekanın tadının damağımızda kalmasını sağlayacak isimler. Hafta sonuna sıkı bir giriş, önümüzdeki hafta içine ise tertemiz bir geçiş yapmak isteyenleri hararetle Perşembe günü aha burada bekliyoruz.