ALBERT HAMMOND JR. SAHNELERDEN BEYAZ PERDEYE TRANSFER OLDU

ALBERT HAMMOND JR. SAHNELERDEN BEYAZ PERDEYE TRANSFER OLDU


Newness


The Strokes’un gitaristi Albert Hammond Jr. ilk oyunculuk deneyimiyle 19-29 Ocak tarihleri arasındaki Sundance Film Festivali’nde boy gösterecek.

Yönetmenliğini Drake Doremus’un yaptığı Newness isimli filmde Hammond Jr., Victoria filminden hatırladığımız Laia Costa, Danny Houston, Matthew Gray Gubler ve Nicolas Hoult gibi isimlerle birlikte yer alıyor. Günümüz Los Angeles’ında geçen film, sosyal medya üzerinden tanışıp tek gecelik ilişki yaşayan ve daha sonra bunu uzun ilişkiye dönüştüren çiftlerin hayatlarını anlatıyor. Ocak ayı içerisinde yurt dışında vizyona girecek film, aynı ay içinde Sundance Film Festivali’nde galasını yapacak.

Filmde geçirdiği süreyi  “Afişte kendi ismimi görmek ve filmi Sundance’te izleyebilmek çok heyecanlı. Küçük bir rol aldım ama benim için müthiş insanlarla birlikte çalıştığım inanılmaz bir deneyim oldu.” şeklinde anlatan Hammond Jr., beyaz perdeye transfer olan ilk The Strokes üyesi değil.

2007 yılında grubun basçısı Nikolai Fraiture, Danny Velez tarafından yazılan ve yönetilen 30 dakikalık siyah-beyaz bir sessiz film olan A Kind of Dream’de rol aldı ve filmin müziklerini besteledi. Ayrıca Julian Casablancas da 2014’te The Unseen Beauty isimli bir belgeselin soundtrack’i için bir şarkı yazmıştı.