SOULWAX 12 YIL SONRA ALBÜM YAYINLIYOR: FROM DEEWEE

SOULWAX 12 YIL SONRA ALBÜM YAYINLIYOR: FROM DEEWEE


Tek kayıtta albüm, 24 Mart'ta yayınlanıyor


Belçikalı kardeşler Stephen ve David Dewaele a.k.a Soulwax, 12 yıl aradan sonra yeni albümü From Deewee ile gümbür gümbür geliyor.

soulwax-review-all-15-bands-they-invented-for-the-belgica-soundtrack-body-image-1456260988

En son 2005’te Nite Versions isimli bir albüm yayınlayan grup, bu arada üç adet remix albüm yayınlamış ve bir de geçtiğimiz sene Belgica filminin müziklerini üstlenmişti. 24 Mart’ta yayınlanacak yeni albüm, ikilinin memleketi olan Ghent’teki Deewee stüdyosunda tek seferde kaydedildi. 11 yıl aradan sonra 2016 yılında yayınladıkları ilk tekli olan Transient Program For Drums And Machinery ve bu teklinin devamı olan konser turnesinde de gruba eşlik eden sanatçılarla birlikte kaydedilen albümde emeği geçen isimler arasında; Stefaan Van Leuven, Iggor Cavalera, Victoria Smith, Blake Davies ve Laima Leyton yer alıyor.

3 davul, bas gitar, elektrikli gitar ve synth’lerden oluşan son derece enerjik ve yüksek tempolu sahne performanslarıyla dolu olan son turnelerinden sonra aynı kadro ile stüdyoya giren Dewaele kardeşler, bu albüm turnesi için de aynı kadro ile canlı performanslarına devam edecek. Sıradan bir müzik geek’ini kıskandırmaya yetecek sayıda vintage synth’ler, davullar ve baslarla kaydedilen albüm; 24 Mart’ta yayınlanana kadar sizleri grubun son teklisi için buradan alalım.